Semnificatia visului Grup

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Grup

Ce insemna cand visezi Grup? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Grup". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Grup" :


1. Grup

(ultima actualizare)

Visele despre grupuri pot fi destul de diferite in functie de tipul sau natura grupului. In cele ce urmeaza vom incerca sa aducem un pic de lumina si claritate in ceea ce inseamna sau ceea ce reprezinta visele in functie de grup.

Grup de oameni

Visarea unui grup de oamnei din care faceti parte arata ca exista anumite parti din noi care tind spre o noua directie de explorare.

Daca grupul este destul de mare si arata destul de mult a multime ori adunare, atunci visul va indica mai degraba modul dumeanoastra de fi. Explorati modalitati si cai pe care si atii le-au urmat, inca nu ati gasit o cale autentica de explorare.

Fiind separat de grup

Visand ca ati fost separat de grup, un grup din care faceati parte, dar fara a avea prea multe resentimnete in vis, inseama ca perceptia de sine este foarte ridicata. Este posibil sa va identificati drept ganditor independent, cautand si descoperind mereu o a doua cale de rezolvare.

Grupuri de tineri

Grupurile de tineri aparute in vise vor face referire la imbinarea diferitelor aspecte ale personalitatii visatorului. De asemenea, pentru diverse persoane acest tip de vis ar putea sugera faptul ca ar trebui sa se distreze mai mult si ca ar trebui sa aibe incredere in capacitatea lor de a interactiona cu alte persoane.

Grup de femei

Visand un grup format doar din femei, indica faptul ca , in realitate, visatorul (barbat) va fi implicat intr-o altercatie sau ca viitorul apropiat va fi presarat de ingrijorari.

Grup de barbati

Apatitia unui grup format doar din barbati in visul unei femei, indica faptul ca, in realitate, visatoarea s-ar putea sa fie expusa la multiple evenimente, unele placute, altele mai putin palacute, din cauza dorintei de a le arata altora ca este independenta si extraordinara. 

Grup de copii

Un adult visand un grup de copii va fi binecuvantat cu un viitor luminat. Visul prevesteste bunastare in famile, la locul de munca si in domeniul afacerilor.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!