Semnificatia visului Guta

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Guta

Ce insemna cand visezi Guta? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Guta". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Guta" :


1. Guta

(ultima actualizare)

Conform traditiei noastre, visul in care avem gura, reprezinta obstacole. Ceva ce poate impiedica sau incetini progresul.

- Daca ai visat ca esti bolnav(a) de guta, lucrurile din viata ta se vor imbunatati daca renunti sa te mai vezi cu un prieten vechi si prin evitarea consumului de bauturi alcoolice. Alternativ, visul in care suferi de guta se refera la comportamentul prostesc al unei rude care te poate aduce la exasperare si care ti-ar putea provoca si mici pierderi financiare.

Visul tau despre guta poate reflecat pur si simplu evenimentele din acea zi oferind o modalitate sigura de exprimarea emotiilor.

2. Urangutan

(ultima actualizare)

Urangutanul in vise simbolizeaza dificultatile din fata dumneavoastra, dar care nu sunt atat de serioase precum par la prima vedere. Inainte de a intra in panica si de a cere ajutor, incercati sa va rezolvati problemele de unul singur, mai ales, veti castiga experienta.

A vedea un urangutan in vise inseamna ca cineva se foloseste de dumneavoastra pentru a avea castig de cauza. Probabil ca nici nu va veti da seama ca "ajutati" pe cineva in acest fel. Aveti grija si nu va implicati in afaceri suspecte. Nu toti cei din jurul dumneavoastra sunt atat de sinceri precum credeti.

Uneori, urangutanul este un simbol al relatiei intre mama si copil. Daca animalul s-a prezentat dumneavoastra in vis, atunci probabil este un semn ca ar trebui sa analizati relatia dintre dumneavoastra si mama dumneavoastra.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!