Semnificatia visului Halat

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Halat

Ce insemna cand visezi Halat? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Halat". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Halat" :


1. Halat

(ultima actualizare)

Daca va visati in halat de multe ori inseamna ca trebuie sa va confruntati cu anumite probleme personale. Visul mai poate fi interpretat cu dorinta de a fi liberi, de a va simiti eliberati, de a lua o pauza, fiind vorba de extenuare atat fizica cat si psihica. Daca visati ca imbracati pe altcineva in halat inseamna ca doriti sa il protejati.

Visul in halat de baie inseamna adesea probleme de comfort personal sau probleme de intimitate pe care trebuie sa le confruntati si sale rezolvati.

In termeni spirituali, visul in halat alb inseamna inocenta, iar un halat nepatat inseamna sfintenie.

Un halat curat adesea aduce o imagine de sine foarte buna, iar unul murdar aduce exact opusul.

Daca visati halatul alb al infirmierelor sau medicilor, contextul visului este adesea boala. Albul este vazut de unii linistitor sau amenintator, dar imaginea este deseori legata de o suferinta interioara.

Visul in halate de diferite culori significa cunoasterea si capacitatea de a folosi puterea in mod corect.

2. Halat alb

(ultima actualizare)

Halatul alb in vise inseamna inocenta, puritate.

Daca visati un doctor intr-un halat alb inseamna ca aveti prieteni care tin la dumneavoastra. Adesea halatul alb al doctorilor reprezinta si imaginea unei suferinte interioare.


3. Halat de baie

(ultima actualizare)

Halatul de baie in vise reprezinta constiinta de sine sau sensibilitatea de a demonstra celor din jur ca se inseala in privinta dumneavoastra. Visul s-ar putea sa reflecte personalitatea dumneavoastra atunci cand va confruntati cu problemele personale sau cu ceva rusinos.

Visul in care purtati un halat de baie sugereaza nevoia de intimitate. Se pare ca va simtiti fara viata personala. Poata ca va doriti sa va aflati in propria dumneavoastra lume. Visul denota si probleme legate de viata intima. Incercati sa va confruntati cu problemelesi sa incercati sa le dati de capat.

Daca visati ca va dati jos halatul de baie inseamna ca aveti o minte deschisa despre expunerea vietii dumneavoastra intime sau private.

4. Halat de spital

(ultima actualizare)

Halatul de spital sugereaza vulnerabilitate sau fiind in grija altora.

Visand ca va dezbracati si va inlocuiti hainele cu un halat de spital inseamna ca va eliberati de inhibitii deveniti dependent(a) de asistanetele si medicii din viata dumneavoastra. Renuntati la o parte din puterea dumneavoastra pentru ca altcineva sa aibe grija de dumneavoastra.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!