Semnificatia visului Handicapat

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Handicapat

Ce insemna cand visezi Handicapat? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Handicapat". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Handicapat" :


1. Handicapat

(ultima actualizare)

Fiind handicapat in vis sau intalnind ori avand de-a face cu o persoana sau un copil handicapat, de regula se refera la un aspect, o aptitudine sau obicei al vostru care nu si-a atins intregul potential. De exemplu, activitatile sau eforturile dumneavoastra pot fi retinute de sentimente de inferioritate sau lipsa de incredere. Acestea se datoreaza fapului ca in trecut vi-au fost ranite sentimentele sau vi-a scazut stima de sine in vre-un fel.

Un om cu handicap in vis mai poate aparea si in urma unei traume suferite in tinerete sau o nastre prematura.

Daca ati visat despre altcineva ca ar avea vre-un tip de handicap, inseamna ca in subconstient va ganditi la acea persona si ca aceasta nu se ridica la asteptarile dumneavoastra.

Daca handicapul este asociat cu un sport, inseamna ca va aflati intr-un cerc social care va provoaca si va trebui sa ramaneti in acesta pentru a deveni mai bun. Atunci cand handicapul este asociat cu capacitatea mentala, acest vis indica faptul ca intampinati un blocaj la care trebuie sa gasiti o cale de a-l razbi inainte de a progresa in viata.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!