Semnificatia visului Hortensie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Hortensie

Ce insemna cand visezi Hortensie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Hortensie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Hortensie" :


1. Hortensie

(ultima actualizare)

Hortensiile sunt unele dintre cele mai iubite flori de gradina de pe la noi, din acest motiv se afla si in clasamentul celor mai visate flori.

In general, aparitia hortensiilor in visele noastre va prezice schimbari care nu intodeuna vor fi unele bune. Prin urmare, hortensia, in functie de context, culoare , stare, etc, poate avea semnificatii atat pozitive cat si negative.

Semificatii pozitive

Hortensiile proaspete semnifica o stare de spirit buna, sanatate si longevitate.

Hortensii multicolere. Aceste prevestesc intalnire unei persoane foarte intersanta si enigmatica. Alternativ, visul poate prevesti o calatorie foarte interesanta intr-un loc sau intr-o tara exotica.

Hortensii intr-o florarie. Un asemenea vis prevesteste deschiderea sau initierea unei afaceri care se va dovedi a fi una foarte profitabila.

Hortensia aparuta in visele barbatiilor este un semn bun. Aceasta simbolizeaza prosperitatea si norocul.

Semnificatii negative

Visand hostensii intr-un cimitir, prevesteste aparitiainvidiei si a oamenilor care se intorc impotriva dumneavoastra.

Culesul hortensiilor indica momentul unei schimbari. Cel mai probabil de acum inainte veti renunta la bunele intentii si veti face tot ceea ce va sta in putinta sa va satisfaceti dorintele, ceea ce nu este un lucru tocmai bun!

Oferind cuiva o hortensie. Acest vis face referire la anumite promisiuni false. Incercati sa fiti cat mei corecti cu persoanele din jurul dumneavoastra, doarece, la un moment dat, veti fi discreditati si dati la o parte.

Visand o hortensie uscata, ofilita sau care da semne ca moare, indica anumite neintelegeri sau frustrari in relatia de cuplu.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!