Semnificatia visului Hrisca

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Hrisca

Ce insemna cand visezi Hrisca? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Hrisca". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Hrisca" :


1. Hrisca

(ultima actualizare)

Hrisca este o planta ierbosa din categoria cerealelor originara din Asia fiind introdusa in Europa de catre mongoli si turci. Vazuta in vise este considerata simbolul saraciei. Este posibil ca in perioada urmatoare sa va confruntati cu un fel de saracie si sa fiti fortat sa traiti modest si sa reduceti toate cheltuielile la minim. In mod altenativ, hrisca poate si un semn ca va preocupa aspectul, sanatatea si nutritia dumneavoastra.

In continuare va vom prezenta cele mai cumune vise legate de hrisca:

Cultivarea, plantarea si recoltarea

Daca ati visat ca ati cultivat hrisca inseamna ca veti demara o afacere prospera. Sunteti o persoana caruia nu-i lipsesc ideile dar care are nevoie de un pic de curaj pentru a le pune in aplicare.

Plantarea acesteia simbolizeaza faptul ca persistenta, rabdarea si munca din rasputeri va da, in sfarsit, roade. Poate ca ati muncit foarte mult in ultima perioada si ati auzit unele comentarii cum ca anumite persoane se folosesc de dumneavoastra, cu toate acestea, lucrurile se vor schimba in bine. Poate ca afacerea pe care o detineti va face o turnura catre o nisa de succes sau poate ca cineva de la locul de munca va va remarca si va aprecia munca depusa. Oricum ar fi, este vorba de recompense !

Culegerea sau recoltarea de hrisca este un vis care incearca sa ne spuna ca a sosit timpul sa dam uitarii momentele dificile din trecut. Poate ca pana in acest moment a existat ceva care atarna greu si va impiedica sa inaintati sau sa evoluati, fie ca a fost vorba de o despartire dificila sau o alta tragedie mai grava din viata dumneavoastra, este timpul sa traiti in realiatate si sa va ganditi mai mult la viitorul dumneavoastra.

Cumparand hrisca

Acest vis prevesteste ca, in sfarsit, veti incepe sa va schimbati obiceiurile proaste care v-au afectat calitatea vietii. Veti realiza ca aveti unele vicii care in combinatie cu lipsa de activitati fizice sunt calea care va va conduce in scurt timp catre un spital.

Vanzarea de hrisca

Vanzarea acestor cereale implica faptul ca va veti pierde speranta de realizare a unor lucruri la care ati visat de multa vreme. Cel mai probabil ati fost descurajat de provocari / obstacole si ati ajuns intr-un punct in care nu mai gasiti destula putere pentru a lupta. Insa, nu sunteti constient de rezistenta dumneavoastra, asa ca, continund sa luptati, veti realiza lucrurile mult visate.

Floarea de hrisca

O buna reputatie este simbolizata de visele in care apare floarea de hrisca. Destul de multi oameni va apreciaza pentru simplitate, bunatate si mai ales pentru onestitatea dumenavoastra. Disponibiliatea dumneavoastra de a actiona corect in fiecare situatie este atuul dumenavoastra si veti putea obtine rezulatate extraordinare daca ati decide sa va implicati in politica.

Consumul de hrisca

Visand ca preparati un terci de hrisca, insemana ca cineva sau ceva nu va va indeplini asteptarile.

Un vis in care faceti paine din faina de hrisca semnifica faptul ca va faceti griji cu privire la sanatatea unei persoane dragi fara niciun motiv. Vi sa va confirma acesta in urma unor teste si analize.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!