Semnificatia visului Iad

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Iad

Ce insemna cand visezi Iad? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Iad". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Iad" :


1. Iad

Spaima, teama copilareasca, pierdere de avere, pozitia ti se va schimba - locuind in - schimbare defavorabila, dar trecatoare - mergi in - boli, ghinioane - scapand din - vei termina cu necazurile - vazand - pierderea averii, schimbare neplacuta - visand ca esti dus in - schimbare in viata ta.

2. Diadema

(ultima actualizare)

Diadema in vise poate varia in functie de podoabele de pe aceasta si materialul din care este facuta.

Daca visati ca purtati o diadema inseamna ca va cunoasteti foarte bine latura sensibila si totodata puternica.

Visul in care diadema este decorata cu flori prevesteste fericire, iar daca florile sunt trandafiri atunci inseamna ca este vorba de iubire, pasiune.


3. Olimpiada

(ultima actualizare)

Din punct de vedere psihologic, olimpiada in vise simbolizeaza in general lupta pentru existenta, competitia cu altii care ar trebui sa fie acceptata. Visul in care castigati la olimpiada indica spre o infrangere in viata reala, iar atunci cand visati ca sunteti infrant la olimpiada sugereaza exact opusul, adica promite un succes in viata.

Visul in care sunteti spectator la olimpiada inseamna ca cei din jur au aceleasi interese si scopuri ca si dumneavoastra.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!