Semnificatia visului Icoana

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4582 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Icoana

Ce insemna cand visezi Icoana? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Icoana". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Icoana" :


1. Icoana

Vei avea clipe de cumpana, peste care vei trece usor.

2. Icoana

De vei vedea in vis o icoana, bucurie si noroc vei avea icoane mai multe de-ti vor aparea in vis, o scrisoare vei primi de te vei visa purtand o icoana, bine nu-ti va fi icoane peste tot, icoane foarte multe- vis cu urmari bune pentru fete si femei. in general visul cu icoana prevesteste multa pace sufleteasca, multa impacare cu sine daca icoana se gaseste intr-un loc sfant.

3. Icoana

Noroc in amor, vei primi o scrisoare- a altora- mahnire- a ta- noroc in amor- aparand in vis- mare noroc- de aur- bucurie,- inchinandu-te- liniste sufleteasca- multe - scrisoare de iubire- murdara- noroc la prieteni- pictata urat- noroc in amici- portret- fericire in amor- purtand in maini- griji de sanatate- sarutand- mare bucurie- scotand-o din loc necurat- izbavire de rau- unei fete frumoase- ginere in curand- vazand- treci cu bine peste greutati- vazand peste tot- noroc pentru fete si femei- visand ca o vezi aurita- bucurie si fericire mare- vazand cazuta din cui- vei avea clipe de cumpana peste care nu vei trece usor.


Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


Andrei Alexe

Andrei AlexePiatra Neamt, Romania

se pictau icoane frumoase în biserică nouă ?


S-ar putea sa va intereseze si urmatorul subiect de pe forum: