Semnificatia visului Imbratisare

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Imbratisare

Ce insemna cand visezi Imbratisare? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Imbratisare". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Imbratisare" :


1. Imbratisare

(ultima actualizare)

Imbratisarea in vise este destul de comuna, asta pentru ca imbratisarile fac parte din viata noastra de zi cu zi si sunt unele dintre principalele modalitati prin care ne aratam afectiunea si ne demonstram dragostea fata oameni.

Imbratisarile sunt, de regula, semne ca oamenii sunt apropiati si reprezinta, de asemenea, prietenie, familiaritate si simpatie fata de cineva. Ele sunt, de asemenea, un semn de consolare, sprijin si caldura emotionala.

In unele cazuri, aceste vise ar putea indica nevoia de simpatie, compasiune si sprijun din partea cuiva chiar si atunci cand stiti ca nu meritati. Astfel de vise dezvaluie nesiguranta, nevoie, sensibilitate si, chiar, disperare.

Daca ati visat ca va imbratisati si va sarutati partenerul, un astfel de vis reflecta, de obicei, dragostea si afectiunea existenta intre partener si dumneavoastra. Daca in momentul de fata sunteti angajat in certuri si dezacorduri cu partenerul, ar fi recomandata incercarea rezolvarii problemelor inainte ca relatia dumneavoastra sa se destrame.

Visul in care va imbratisati un parinte sau pe ambii nu este unul de bun augur, acesta ar putea indica o boala de care un membru al familiei ar putea sa sufere in curand. De asemenea, imbratisarea unei rude este un semn negativ. Si acesta ar putea indica boala sau ingrijorari cu privire la bunstarea unei rude / membu ala familiei. In unele cazuri visul indica conflicte si dezbateri in contradictoriu cu mambrii familiei.

Imbratisarea unui strain. Daca ati avut un asemea vis este semn ca ati fost barfit. Visul ar trebui sa va faca sa acordati mai multa atentie personelor in care aveti incredere sau cu care va petreceti timpul. In unele cazuri, acest vis poate indica o intalnire neasteptata cu cineva.

Imbratisand un prieten. Este genul de vis care va semnaleaza faptul ca un prieten sau cineva apropiat are nevoie de ajutorul dumneavoastra, mai ales daca prietenul este cel care va imbratiseaza. De asemenea, visul intareste ideea ca intotdeuna va puteti baza pe prietenii dumneavoastra.

Respingerea unei imbratisari nu este, de regula, un semn bun, mai ales daca cineva incearca sa va imbratiseze si dumenavostra il respingeti. Ar putea indica faptul ca cineva v-a sufocat cu prezenta sau ca simtiti repulsie fata de o persoana din viata dumneavoastra. Dar, daca cineva va respinge imbratisarea, atunci visul ar putea indica singuratate, izolare sau ca, pur si simplu, cineva va respinge. Uneori, acest vis ar putea semnaleaza o perioada grea din viata de cuplu si, ar trebui sa fiti peratit/a sa faceti fata provocarilor.

Imbratisarea unui coleg (de munca, de studii, etc.) este un semn bun. Visul dezvaluie o legatura puternica care exista intre dumneavoastra si colegul respectiv, care este posibil sa se transforme in ceva mai mult decat un coleg. Uneori acest vis dezvaluie sentimentele puternice avute fata de acest coleg pe care nu erati constient/a ca le aveti.

Visand ca oferiti cuiva o imbratisare stransa. Visul scoate la lumina fapte despre starea de spirit actuala. S-ar putea ca acest vis sa fie declansat de nostalgie si de unele amintiri sau poate ca o persoana din trecut doreste sa reinvie o relatie care a existat intre voi doi.

Daca ati avut un vis in care ati vazut oameni imbratisandu-se este un semn de bun augur si, care, prevesteste legaturi care sunt pe cale sa devina puternice. Simbolizeaza, de asemena, prosperitatea la locul de munca si in afaceri.

Imbratisarea unui animal, semnificataia acestui vis va avea semnificatii multiple, depinzand forte mult de animalul pe care v-ati visat imbratisandu-l. Visul in care imbratisati un caine este asociat cu prietenia si loialitatea, acesta putand fi simbolul unui prieten apropiat. Pentru alte animale va rugam sa consultati semnificatia generala a fiecarui animal in parte.

Imbratisarea unui inamic este un semnal de impacare imediata cu cineva.

Imbratisandu-va profesorul sau o alta persoana care vi-a oferit meditatii, coordonare sau ajutor la orice nivel de educatie si dezvoltarea a dumneavoastra. Vis este semnul ca ati ajuns la un moment de acceptare a responsabilitatilor care vin o data cu viata. Poate ca ati fost iresponsabil in trecut, dar o data cu constientizarea ca trebuie sa cresteti, ati inceput sa acceptati mai multe responsabilitati.

2. Sarutul sau imbratisarea mortului

(ultima actualizare)

Moartea este un curs inevitabil al vietii omenesti. Inca de la o varsta frageda, aflam de existenta acesteia si, de regula, inconstient, ne petrecem intreaga viata asteptatnd sa vina, fie in viata celor dragi noua, fie in propria viata. Avem intalniri cu aceasta prin moartea celor dragi sau a oamenilor din jurul nostru. Adesea, visele dezvaluie o latura complet necunoscuta a subconstientului sau pot fi doar o reproducere a gandurilor unei persoane sau a evenimentelor zilnice.

Sarutul morului

Conform superstitiilor din popor, oamenii morti care apar in visele noastre nu ne vor raul in viata de zi cu zi. Prin urmare, sarutul defunctului este considerat mai degraba un semn bun.

De cele mai multe ori astfel de vise ne urmaresc pe tot parcursul zilei. A saruta sau a fi sarutat de catre o pesoana decedata, mai ales daca acea persona a fost una apropiata dumneavoastra, poate produce sentimente de neliniste, siguratate sau melancolie. Cu toate acestea, visul este unul prevestitor de evenimente pozitive.

De exemplu, daca in viata de zi cu zi va pregatiti pentru o tranzatie importanta sau credeti ca ati gasit o soutie fiabila la o problema financiara atunci, sarutul mortului din visul dumneavoastra va va aduce noroc, deoarece promite succesul referitor la comert si in afaceri. Cu toate acestea, astfel de vise sunt interpretate in doua moduri. Visul poate apare si in urma unei traume provoacate de pierderea recenta a unui apropiat. In cazul anterior, visul este doar o oglindire a tristetei si dorului dumneavoastra fata de acea persona. Alternativ, conform unor vechi carti de talmacire a viselor, acesta prevesteste o schimbare brusca a vremii.

Imbratisarea mortului

Unul dintre cele mai emotionale sau neplacute vise, in functie de natura relatiei pe care am avut-o cu decedatul, este acela in care visam ca-l imbratisam.

Imbratisarea pe care o dam sau o primim poate marca momentul in care, in sfarsit, acceptam situatia si ne luam la revedere. Din punct de vedere psihologic, subconstientul nostru proiecteaza astfel de vise pentru a ne ajuta sa acceptam acest fapt.

Un astfel de vis este urmat, de cele mai multe ori, de un sentiment de o fericire imensa, de implinire, dar adesea este pecetluit cu lacrimi, mai ales dupa ce am constientizat ca este doar un vis si ca nu mai putem vedea acea persona apropita sa draga noua.

Daca decedatul imbratisat in vis va este necunoscut, acesta este un semn bun. Prevesteste viitoare evenimente si schimbari pozitive in viata dumneavoastra.

Imbratisand o pesona moarta, dar imbratisarea este incredibil de puternica si inconfortabila, visul face referire la aventurarea in slujbe sau afaceri cu un nivel de risc foarte ridicat care, pe langa bani, va vor aduce si multe inconveniente.

 
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!