Semnificatia visului Impacare

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Impacare

Ce insemna cand visezi Impacare? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Impacare". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Impacare" :


1. Impacare

Nevoia de acceptare a unor conditii, linistire a unei situatii tensionate, stress.

2. Impaca / impacare

Cu copii tai - initiative rezonabile din partea ta - cu mama - incredere si fermitate in chestiuni de afaceri - cu sotia ta - te afli in situatie dificila - cu sotul tau - nu ai argumente de a iesi din incurcatura - cu tatal tau - calatorie de afaceri in strainatate.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Manuela Ionela din New York, New York a scris in

Am visat ca a incepu sa imi tot vorbeasca baiatul care il plac. Pana atunci tot tacuse, eu vroiam sa-l fac sa il fac sa vorbeasca si nimic, asa ca am lasat-o balta si apoi vorbeam cu o prietena si el era langa noi si dupa ce am zis eu ceva a inceput sa imi vorbeasca intruna si sa-mi zambeasca, ce insemna ?

Olya Nico din a scris in

Manuela Ionela ,am avut si eu un vis similar. Visam cum m-am dus in satul vecin ca sa ma impac cu fostul prieten ,el deloc nu vorbea ,si la fel am inceput a vorbi cu prietena de linga mine ,apoi m-am trezit.La fel am visat semnul diavolului si diferite chestii de genu.Ce ar insemna`?