Semnificatia visului Impartasanie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Impartasanie

Ce insemna cand visezi Impartasanie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Impartasanie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Impartasanie" :


1. Impartasanie

(ultima actualizare)

Visele despre impartasanie arata faptul ca sunteti macinat de un gand sau o problema si ca, oarecum , incercati sa tineti ascunse acestea fata de oamenii din jurul dumneavoastra. Scopul acestui vis este de a va face sa priviti lucrurile altfel, trebuie sa deveniti mai increzator si sa impartasiti problemele cu persoanele apropiate dumneavoastra.

Visand ca primiti impartasania

Principalele caracteristici ale acestui vis sunt provocarile si problemele aparute recent in viata dumneavoastra. De asemenea, visul denota initiativa de a recastiga controlul sau poate face referire la noi pasi in directia obiectivelor stabilite.

In mod negativ, impartasania poate fi, de asemenea, un indiciu pentru asteptari sau dorinte nerealiste.

Lipsa panii sau a vinului la euharistie

Daca in visul dumneavoastra lipsea painea sau vinul de la impartasanie, este semn ca ideile sau credintele dumneavoastra v-au facut sa va indepartati de la scopul initial. In final, veti constata ca ati accepat in zadar credintele altor persoane care, nu numai ca vi-au schimbat traiectoria, dar, au si profitat de 
-dumneavoastra.

Vi s-a refuzat dreptul la sfanta impartasanie

Visand ca vi-a fost refuzat dreptul la impartasanie, chiar daca dumneavoastra va simteati demn de aceasta, inseamna ca aveti sanse foarte mari sa ocupati o pozitie importanta chiar daca pentru aceasta vor concura candidati mai puternici.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!