Semnificatia visului Inaltime

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Inaltime

Ce insemna cand visezi Inaltime? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Inaltime". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Inaltime" :


1. Inaltime

(ultima actualizare)

Sa visezi ca esti la inaltime mare , semnifica faptul ca ai atins una dintre cele mai mari scopuri si obiective ale tale. De asemenea, daca visezi  ca iti este frica de inaltime , denota ca sunteti in lupta pentru obiectivele care par a fi dincolo de a ajunge la dumneavoastra.

Negativ , inaltimea poate reflecta sentimente de pericol sau de risc deoarece lucrati pentru un scop sau o realizare.

2. Frica de inaltime

(ultima actualizare)

Frica de inaltime in vise indica o repulsie de a lasa o situatie in spate, chiar daca nu va duce nicaieri. Aceasta se aplica chiar daca vorbim de angajarea pe un post, de o relatie sau chiar de masina care se strica. Mesajul din vis e clar - ceea ce aveti nu functioneaza si trebuie sa treceti peste frica de a lasa in urma.

Alternativ, visul la frica de inaltime mai poate insemna ca nu faceti suficient in cariera dumneavoastra. S-ar putea sa aveti o teama de succes, prin urmare si propria ambitie va este zdruncinata. Daca va plac inaltimile atunci inseamna ca sunteti in cresterea spre noi inaltimi in anumite aspecte din viata dumneavoastra, sau poate ca aveti o noua perspectiva despre o situatie sau o relatie.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Alexandermart Nikolas din Bagnolet a scris in

Da-asa e-cine traduce aceste vise.exact.asa a-fost