Semnificatia visului Incaltaminte

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4612 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Incaltaminte

Ce insemna cand visezi Incaltaminte? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Incaltaminte". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Incaltaminte" :


1. Incaltaminte

Incaltamintea din visele noastre se poate prezenta, adesea, in diferite moduri si tipuri. Aparitia acestora poate insemna inceputul a ceva nou sau primi pasi catre un obiectiv. De asemenea, incaltamintea poate reprezenta o pregatire pentru o activitate sau actiune de lunga durata, autoprotectie, incercare de a va pazi de esecuri (vezi sandale, bocanc, pantofi, etc). Uneori, incaltamintea ne poate arata o perspectiva a locului in care ne aflam in raport cu drumul nostru in viata.

In continuare va vom prezenta o serie de vise comune despre incaltaminte si interpretarea acestora:

Visand ca ati pierdut o pereche de incaltaminte

Daca ati avut un vis in care ati pierdut sau in care nu gasiti o pereche de incaltaminte, inseamna ca va simtiti pierdut si ca siguranta dumneavoastra personala este compromisa. De asemena, acest tip de vise poate aparea in urma experimentarii unei traume asociate cu moartea unei persoane dragi.

Avand un singur pantof

Un asemenea vis este destul de comun si poate simboliza un dezechilibru sau faptul ca o parte din sine va lipseste. De asemenea, poate fi un semn ca nu sunteti pregatit pentru o noua responsabilitate sau un nou proiect.

Incaltaminte noua sau foarte curata

Daca ati visat o incaltaminte nou-nouta sau pantofi lustruiti, inseamna un nou inceput. In unele cazuri poate fi vorba despre un pas inainte.

Marimea gresita la incaltaminte

In vis, asta ar putea ca actiunile sau viziunile dumneavoastra nu se potrivesc cu ceea ce sufletul va indeamna sa faceti.

Incaltaminte zgariata sau plina de noroi

Noroioul de pe pantofi sau incaltamintea zgariata si degradata poat avea multiple semnificatii. Pentru a intelege pe deplin acest vis va trebui sa acordati o atentie deosebita dispozitiei si sentimentelor generate de acesta.

Daca nu sunteti suparat din cauza faptului ca incaltaminte este plina de noroi, este un semn ca sunteti rezistent si nu va faceti griji cu privire la munca necesara pentru a va atinge telurile. Pe de alta parte, daca sunteti ingrijorat de faptul ca incaltamintea este deteriorata sau murdara de noroi, s-ar putea sa va simtiti nepotrivit, inadecvat sau nepregatit pentru a face fata provocarilor prezente.

Cineva vi-a furat incaltamintea

Visul denota frica de propria siguranta sau bunastare. Incaltamintea este considerata a fi un mijloc de protectie a picioarelor impotriva mediului si, prin urmare, acest lucru ar putea insemna ca sunteti ingrijorat de faptul ca cineva incearca sa va faca rau.

Incaltaminte de bebelusi

Incaltamintea bebelusilor prevesteste un nou inceput sau un nou capitol din viata. Uneori, visul poate fi reprezentarea implinirii dorintelor, mai ales daca in viata de zi cu zi va doriti un copil.

Incaltamine cu tocuri inalte

Incaltamintea cu tocuri inalte este purtata de obicei la ocazii speciale si imbracaminte formala. Acest tip de incaltaminte este, adesea, inconfortabila pentru o multime de femei. In vise, tocurile inalte simbolizeaza atitdine falsa de putere sau profesionalism.

Magazin de incaltaminte

Visand un magazin de incaltaminte inseamna ca aveti multiple oportunitati din care puteti alege, mai ales daca ati si cumparat din acel magazin.

Culoarea incaltamintelor

 • Incaltamintea neagra - indica declaratii sociale destul de sumbre. Cu toate acestea, visul poate indica un psihic si o determinare puternica.
 • Incaltamintea alba - denota inocenta, puritate si lumina. De asemenea, simbolizaeaza un nou inceput de succes.
 • Incaltamintea rosie - simbolizeaza pasiunea pentru partener sau pentru viata. Indica, de asemenea, faptul ca v-ati gasit multumirea, pacea si fericirea.
 • Incaltaminte albastra - arata calmul si multumirea fata de viata.
 • Incaltaminte verde - reprezinta interconectarea cu viata si natura.
 • Incaltaminte gri - indica nesiguranta si necesitatea de spatiu pentru a petrece timp pe cont propriu.
 • Incaltaminte portocalie - din punct de vedere social sunteti integrat complet si va bucurati de compania altor persoane.
 • Incaltamintea galbena - denota hotararea in viata, fericirea si multumirea.
 • Incaltaminte maro - simbolizeaza protectia si sprijinul familiei.
 • Incaltamintea roz - simbolizeaza armonia cu partenerul.
 • Incaltamintea multicolora - prevesteste o perioada de reinnoire si revigorare.
 • Incaltaminte argintie - reprezinta un nou stimulent pentru activitatea mentala.

Interpretari culese din popor

 • Cizme de guma - dominare fizica
 • Fara incaltaminte in picioare - saracie , executarea de munci neagreate
 • Distrugerea incaltamintelor - pierderi materiale
 • Incaltaminte luxoasa - onoruri
 • Incaltaminte murdara - nelinisti interioare
 • Incaltaminte noua - nunta in curand
 • Incaltaminte primind in dar - cununie
 • Incaltaminte de proasta calitate - pierdere, rusine
 • Incaltaminte rupta - inconvenienteAfisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!