Semnificatia visului India

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului India

Ce insemna cand visezi India? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "India". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "India" :


1. India

(ultima actualizare)

In dictionarele de vise moderne un vis despre India prevesteste aparitia unor noi hobby-uri. Cel mai probabil vor fi de o natura mai exotica, neobisnuite si deloc asemanatoare cu cele in care ati fost interesat inainte. Pot fi de natura religioasa si spirituala sau medicina alternativa. Daca va apare India in vise, intr-o sambata noapte, vi se sugereaza ca va asteapta o calatorie lunga din care va veti intoarce mai bogat spiritual.

Daca ati visat despre o calatorie in India inseamna ca in viitorul apropiat veti primi o mostenire. Daca se intampla sa visati ca sunteti intr-un templu din India si vedeti sculpturi si fresce atunci visul este o previziune a ceea ce veti avea in viitor. Chiar si cele mai normale lucruri vor avea un inteles mistic pentru dumneavoastra. Un vis in care va mutati in India sugereaza deteriorarea standardelor de viata si saracie.

Potrivit lui Miller, visele despre India simbolizeaza miscari religioase, inselasaciuni si viclenii. Daca ati visat ca traiti in India inseamna ca in curand veti studia religia sau medicina alternativa. A calatori in India semnifica uimirea. Daca va pregatiti pentru o calatorie in aceasta tara veti participa la un eveniment important.

Dictionarul lui Varga interpreteaza calatoria in India ca si o temere pentru un ultim test. Ar trebui sa intelegeti ca viata nu este un punct final, ci un drum in cautarea fericirii si a adevarului. Nu va ingrijorati pentru viitor, mai bine incercati sa va recladiti viata si sa va regasiti. Sufletul uman este rareori in stare de odihna, iar calatoria este calea spre confortul si linistea sufleteasca.

Conform manualului lui Freud, daca visati ca plecati intr-o calatorie in India atunci inseamna ca la nivel de subconstient sunteti ingrijorat pentru o despartire de persoana iubita. Aparent, India este asociata cu dorintele exotice si aspiratiile pe care nu sunteti pregatit sa le implementati in realitate. Nu incercati sa evadati din realitate si pretuiti sentimentele si gandurile pentru o persoana apropiata dumneavoastra.

2. Indian

(ultima actualizare)

Daca visati un indian, visul reprezinta aspectul primitiv si instinctiv al dumneavoastra. Aveti nevoie sa detineti controlul asupra situatiilor din viata. De asemenea, este necesar ca puterea personala sa fie de sine-statatoare si sa o exercitati. Alternativ, acest vis simbolizeaza onestitate, daruire si intelepciune.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!