Semnificatia visului Inel cu diamant

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Inel cu diamant

Ce insemna cand visezi Inel cu diamant? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Inel cu diamant". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Inel cu diamant" :


1. Inel cu diamant

(ultima actualizare)

Un inel cu diamand este un simbol al iubirii vesnice. Diamantul reprezinta multe aspecte ale vietii. De la simpla rezistenta in perioade dificile la a simboliza averea. A visa un inel cu diamant posibil simbolizeaza dragostea, averea, onoarea si puterea.

Un inel cu diamand in vise ar putea reprezenta o propunere, o promisiune sau un angajament. S-ar putea sa va doriti implinire daca anticipati sau asteptati o propunere din partea partenerului de viata.

A visa ca purtati un inel cu diamant prezice angajamentul. De asemenea, visul vorbeste despre credinta religoasa si preocuparile spirituale pe care le aveti. Daca visati ca purtati un inel de aur cu diamant atunci acesta reflecta puritatea si caracterul puternic. Visul va sugereaza ce fel de caracter trebuie sa aveti pentru a trece peste eforturi cu succes. Va da speranta ca scopurile va sunt la indemana.

Visul in care inelul cu diamant va cade de pe deget s-ar putea sa insemne ca aveti probleme in relatie sau s-ar putea sa nu mai fiti indragostit.

Daca visati un inel de logodna cu diamant atunci acest vis indica prosperitate in viata de familie si fericirea. Persoana care are acest vis in subconstient se gandeste la mariajul cu o persoana pe care o iubeste de mult timp.

Visul in care va pierdeti inelul cu diamant ar putea sugera ca ceva lipseste in relatia dumneavoastra.

A visa ca furati un inel cu diamant sugereaza ca incercati sa castigati dragostea cuiva care nu este interesat de dumneavoastra.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!