Semnificatia visului Ingeri heruvimi

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ingeri heruvimi

Ce insemna cand visezi Ingeri heruvimi? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ingeri heruvimi". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ingeri heruvimi" :


1. Ingeri heruvimi

(ultima actualizare)

O bucurie deosebita este prevestita de aparitia heruvimilor in visele noastre, aceasta ne va lasa impresia ca binele va fi mereu prezent in viata noastra. De asemenea, heruvimii in armonie anunta imprejurari fericite legate de valorile superioare ale personalitatii. Alternativ, heruvimul poate reflecta sentimentele despre un anumit aspect al vietii pe care il considerati perfect util pentru nevoile dumneavoastra.

In cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai comune vise legate de heruvimi:

Heruvimi suparati sau mustratori

Visand ingeri heruvimi suparati sau care par a fi mustratori este un semn de necaz ce se va napusti asupra dumneavoastra intr-un mod neasteptat.

Un heruvim insotindu-va

Daca ati visat un heruvim ce va insoteste intr-o calatorie sau atunci cand megeti sa intalniti o persoana, este semn de protectie sau ca ideile dumneavoastra vor fi sustinute si de catre alte persoane.

Vizita unui heruvim

Visand ca ati vizitat de catre aceste fiinte ceresti este unul dintre cele mai bune vise pe care le puteti avea. Visul semnifica sfarsitul tuturor problemelor ce va chinui in prezent. Din punct de vedere spritual, visul reflecta angajamentul nostru fata de Domnul.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!