Semnificatia visului Inima

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Inima

Ce insemna cand visezi Inima? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Inima". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Inima" :


1. Inima

Trebuie sa te jertfesti pentru fericirea altora - batai de - te indragostesti - batand - veste buna - insangerata - paguba, nenorocire - din cartile de joc - iubire si prietenie - dureroasa - boala periculoasa - mancand - dragoste adultera, vei face amor cu persoana mult dorita - strapunsa - dispret - sangerand - vei fi jignit, defaimat, dispretuit.

2. Inima

De vei visa ca mananci inima, cu dragostea vei avea de-a face, dar nu in casa ta, ci ,,in deplasare inima plina de sange de vei vedea, in vis- situatie proasta in relatiile cu ceilalti inseamna inima batand- vei primi o veste buna.

3. Inima

Adesea visul in care apare inima este un avertizment. De cele mai multe ori este vorba de o boala (uneori la rudele apropiate). Inima din vis simbolizeaza nevroza, care se instaleaza in urma conflictelor din relatiile interumane. In unele culturi, inima este considerata locul unde se afla sufletul. Daca visati ca va doare inima, inseamna ca aveti probleme sufletesti, poate un necaz in dragoste, legat de o inima franta.


Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (3)


Ana Maria din Locatie necunoscuta a scris in

Eu am visat ca-mi schmbau inima. Ce poate sa insemne?

Bruneta Bruneta din Locatie necunoscuta a scris in

Mie mia esit o inima in cafe cine stie sami dea si mie un raspuns

Catalin Dinculeasa din a scris in

Eu am visat ca mi-au scos inima din piept si o tineam in mana, batand. Pe urma am vazut, langa soare, vre-o 5 planete intunecate, asezate in forma de cerc si una in mijloc. Ce inseamna?