Semnificatia visului Injuraturi

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Injuraturi

Ce insemna cand visezi Injuraturi? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Injuraturi". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Injuraturi" :


1. Injuraturi

(ultima actualizare)

Injuraturile in vise sugereaza nevoia de a nu le mai permite altora sa va hartuiasca, mai ales in cazul in care dumneavoastra sunteti cel ce injura. Trebuie sa va impuneti punctul de vedere si sa nu mai permiteti altora sa profite de bunatatea dumneavoastra. Alternativ, injuraturile din vise pot preveni unele obstacole neplacute in afaceri.

Auzind pe altcineva injurand in vis indica faptul ca ati trecut cu vederea o problema sau o situatie urgenta. Poate ca cineva are nevoie de salvare de la anumite circumstante si este de datoria dumneavoastra sa-l protejati.

Vaisand ca sunteti injurat de catre o alta persoana semnifica faptul ca o situatie sau o persoana nu sunt de acord cu ideile sau metoda dumneavoastra de control.

O femeie injurand poate fi o avertizare cu privire la o intamplare care s-ar putea transforma intr-o situatie jenanta, daca nu sunteti atent. Acest lucru poate fi si rezultatul unei incercari de a pune capat relatiei.

Din punct de vedere psihologic, faptul ca v-ati visat injurand dezvaluie o lipsa de autocontrol si posibil, in anumite cazuri, un vocabular limitat.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!