Semnificatia visului Intins in pat

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Intins in pat

Ce insemna cand visezi Intins in pat? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Intins in pat". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Intins in pat" :


1. Intins in pat

(ultima actualizare)

In cartea lui Miller, daca visati ca stati intins in pat sugereaza aparitia unui prieten apropiat. Se considera ca visul poate sugera ca asteptati venirea partenerului de viata sau a unei noi cunostinte.

Visul in care o ruda palida si slaba sta intinsa intr-un pat curat prezice boala acestei rude.

A visa un barbat cu picioare murdare ce sta intins in pat sugereaza o altercatie pentru bautura ce se lasa cu impunsaturi. Femeia din vise ce sta intinsa in pat si are picioare murdare sugereaza o conspiratie subtila realizata pe la spatele dumneavoastra.

Daca visati o femeie batrana si murdara care sta intinsa intr-un pat curat inseamna o boala serioasa, iar un barbat bartan ce sta intins in pat semnifica pierderea unei mosteniri.

Visul in care stati intins in pat altaturi de un caine inseamna ca veti avea un prieten de incredere, iar o pisica ce sta intinsa in pat la capul dumenavoastra sugereaza ca va veti recupera, va veti reveni dintr-o problema, boala.

Daca visati ca mancati dulciuri in timp ce stati intins in pat prevesteste o calatorie fericita, iar daca mancati ardei rosu inseamna ca veti avea o calatorie plina de aventuri interesante, dar periculoase.

A visa ca stati intins pe patul de moarte inseamna recuperare si o viata lunga si fericita.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!