Semnificatia visului Intrecere

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Intrecere

Ce insemna cand visezi Intrecere? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Intrecere". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Intrecere" :


1. Intrecere

(ultima actualizare)

Intrecerea in vise reflecta un impact deliberat in viata dumneavoastra. Visul este o reflexie a starii de competitie, a dependentei de opinia altuia. Trebuie sa lasati deoparte sentimentele de presiune, nu aveti de ce sa va interceti cu sinele dumneavoastra. Reamintiti-va ca fiecare persoana este unica si nu trebuie sa va comparati cu nimeni.

Visul in care luati parte la intrecere prevesteste faptul ca veti asuma raspunderea in incercarea de a va apara punctele de vedere si principiile.

A visa ca sunteti la o intrecere ca si fan sugereaza ca nu puteti sa va asumati responsabilitatea pentru propriile actiuni.

Daca visati ca aveti o discutie emotionala cu persoana iubita despre intrecere inseamna sunteti matur si pregatit pentru o conversatie serioasa cu aceasta, dar nu stiti cum sa incepeti si intarziati acea discutie.

A urmari o intrecere in vise sugereaza ca sunteti constient de actiunile dumneavoastra, afacerile dumneavoastra vor iesi la suprafata, iar propria deceptie va fi cunoscuta.

Daca visati ca va intreceti singur, fara alti competitori, inseamna ca va bucurati ceea ce ati realizat si va asteptati la o recompensa.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!