Semnificatia visului Intuneric

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Intuneric

Ce insemna cand visezi Intuneric? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Intuneric". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Intuneric" :


1. Intuneric

(ultima actualizare)

Intunericul sau faptul ca ne aflam in intuneric denota de obicei o stare de confuzie sau prezenta intr-un spatiu necunoscut sau teritoriu dificil. Este posibil si sa fie vorba despre o latura tainica a sinelui.

Alternativ, intunericul poate simboliza si mici umbre aflate pe sufletul nostru, tot ceea ce nu este inca lamurit. In realitate ar trebui sa ne preocupam urgent de solutionarea si clarificarea unor chestiuni nesigure.

Din punct de vedere psigologic, vorbim despre legatura cu latura noastra ascuna, reprimanta si constientizam ca trebuie ne infruntam aspectele intunecate ale sinelui.

Spiritual vorbind, intunericul reperzinta partea inchisa si intunecata din fiecare dintre noi, spatiul in care poate habita haosul si asupra caruia raul va triumfa in cele din urma, daca nu se va reusi asimilarea unei cunoasteri si intelegeri de natura spirituala.

2. Intuneric

Teama de necunoscut, aspecte nebanuite ale unei probleme, nu stii incotro te indrepti sau incotro s-o apuci, sentiment de cumpana, posibilitati de schimbare, teama, nesiguranta, neincredere, mister, riscuri, pericole ascunse, simbolul subconstientului tau
-(orbecaind prin intuneric) dorinta de a gasi o solutie cu orice pret, speranta in rezultate favorabile, curajul de a infrunta pericolul, deruta, dorinta de schimbare.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!