Semnificatia visului Inundatie potop

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Inundatie potop

Ce insemna cand visezi Inundatie potop? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Inundatie potop". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Inundatie potop" :


1. Inundatie potop

(ultima actualizare)

Inundatiile in vise pot fi un semn al spalarii trecutului pentru un viitor mai bun sau este reprezentarea unei crize. In general, aceste vise provoaca groaza deoarce sunt asociate cu frica de moarte.

Nu este neobisnuit sa apara astfel de vise (inundatie sau potop), mai ales atunci cand emotiile au scapat de sub control. Inundatia poate avea forme diferite, poate fi vorba despre un teren sau chiar casa dumneavoastra, in vise orice este posibil. Acest gen de vise pot avea si semnificatii pozitive, pot prezice un nou inceput daca sunteti evacuat la timp din fata viiturilor. Aceasta evacuare la timp ne face constienti de faptul ca suntem pregatiti pentru a merge mai departe.

Apa din inunadatii reflecta propriile emotii si relatii, practic reflecta cum va simtiti in acest moment. O apa involburata scapata de sub control indica faptul ca treceti printr-o perioada marcata de crize emotionale si ca aveti dorinta de a va indeparta sau de a va ascunde, cel putin pentru o perioada.

O masina inundata indica, in mod normal, o problema intr-o relatie. Visand o inundatie atunci cand conduceti, poate insemna ca sunteti coplesit de emotii. In acest caz interpretarea visului este mai usoara daca va amintiti cat mai multe detalii si le interpretati individual. Alternativ, masina inundata poate reprezenta un loc in care va simtiti prins, un loc in care nu va simtiti comfortabil.

Din punct de vedere psihologic, potopul sau inundatia este adesea asociata si cu tensiunea sexuala. Va este greu sa va exprimati dorintele sexuale sau alte sentimente legate de viata amoroasa? Inundatia din vis reprezinta nefericirea.

Visand ca sunteti luat la vale de catre o inundatie, nu este un semn prea bun. Acest vis inseamna ca este posibil sa aveti unele probleme de sanatate in perioada urmatoare, asa ca ar trebui sa va faceti un control de rutina. Alternativ, visul poate prevesti o perioada proasta la locul de munca.

Inundatie sau potop cu apla limpede, clara. Daca ati avut un asemnea vis, insemana ca trebuie sa va amanti planurile. Este posibil sa apara unele obstacole, deci acestea trebuie depasite mai intai. Aveti rabdare, deoarece este singura modalitate de a va atinge sopurile.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!