Semnificatia visului Invidie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Invidie

Ce insemna cand visezi Invidie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Invidie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Invidie" :


1. Invidie

(ultima actualizare)

Puteti vizualiza versiunea video de mai jos a visului despre invidie si gelozie sau puteti continua sa cititi textul, depinde de dumneavoastra.

Videoclip despre visul ce implica invidie si gelozie

Invidia este un sentiment destul de puternic, iar aparitia acesteia in vise poate face referire la o circumstanta reala sau una similara din viata de zi cu zi sau poate fi pur si simplu un semn pentru nelinistea sau anxietatea experimentata in ultima vreme. Pe de alta parte, visele despre invidie pot sugera o viata trista, certuri cu partenerul si amaraciune in viata amoroasa.

In cele ce urmeaza va prezentam o serie de interpretari detaliate legate de cele mai comune vise ce implica invidia:

Invidiat de catre alte persoane

Fiind invidiat de catre alte persoane, simbolizeaza supararile dumneavoastra fata de anumite persoane care sunt nerabdatoare si evita sa va faca pe plac. De asemenea, visul poate fi o reflectie asupra starii resimtite fata de acele persoane.

A fi invidios pe cineva

Purtand invidie sau pica cuiva inseamna ca, in realitate, va veti confrunta cu noi provocari si, pentru o vreme, va trebui sa suportati o situatie vrednica de dispret.

Invidie sau gelozie fata de partenerul de viata

Daca ati visat invidie sau chiar gelozie fata de partenerul de viata, inseamna ca va afecteaza atitudinea sau actiunile unor persoane cu prejudecati (posibili inamici). Visul poate, de asemenea, sa prevesteasca faptul ca ati putea intra intr-un conflict fara perspective prea bune.

Fiind invidios in privinta lucrurilor materiale

Visul in care invidia se datoreaza unor posesii sau bunuri materiale, prevesteste griji si momente neplacute la munca si in viata de zi cu zi. De asemenea, invidia pe bunastarea sau bogatia cuiva, simbolizeaza nesiguranta si incapacitatea de a lua o decizie asupra directiei in care va indreptati.

Daca visul este despre invidia fata de bijuteriile unui amic sau a unei amice, atunci acesta poate prevesti o tradare care va afecta increderea in viata de cuplu.

Invidie fata de succesul altei persoane

Gelozia sau invidia fata de succesul altor persoane este, de fapt, lupta dumneavostra pentru a intra in gratiile sau de a castiga atentia unor persoane influente pentru a va ajuta la implinirea unor planuri.

Strain invidios

Atunci cand visul dumneavoastra este despre un strain invidios, in realitate veti cunoaste o persoana ce v-ar putea deveni un prieten loial. Asa ca, fiti mai deschis si nu respingeti noile cunostinte sau prietenii.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!