Semnificatia visului Invizibil

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Invizibil

Ce insemna cand visezi Invizibil? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Invizibil". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Invizibil" :


1. Invizibil

(ultima actualizare)

Invizibilitatea este un termen adesea folosit in creatiile SF sau de fantezie in care obiectele nu pot fi vazute din cauza unor tehnologii foarte avansate sau a unor practici magice. Insa, invizibilitatea apare destul de rar in vise si este o putere pe care oamenii incerca sa o stimuleze. O persoana deprimata si frustrata poate avea un vis in care este invizibila. Actiunile din viata reala pe care o persoana nu le poate manifesta se pot transforama in invizibilitate pe taramnul viselor.

Pe de alta parte, acest tip de vise poarta, de obicei, interpretari distincte, dar cuplate: indica nevoia de a trece neobservat sau ca oamenii nu apreciaza ceea ce faceti. In general, nevoia de a nu fi vazut reprezinta nesiguranta si frica de societate.

Ce inseamna atunci cand m-am visat invizibil?

Visand ca alte persoane nu va puteau vedea, este semn ca va incearca sentimente de inferioritate. Tindeti sa credeti ca persoanele la care tineti atat de mult nu le pasa de dumneavoastra, de aceea ati disparut. Insecuritatea, frica si rusinea sunt factorii care va domina comportamentul zilnic. Daca nu incercati sa priviti lucrurile din alta perspectiva, sigurul lucru pe care il veti obtine este indepartatea si separarea fata de comunitate.

Alternativ, a fi invizibil poate reprezenta sentimente de inpunitate, a scapa de ceva fara a fi observat. De asemenea, reflecta sentimentele dumneavoastra de a fi un observator nevazut sau de a nu dori sa fiti implicat in ceva.

Dar ce inseamna atunci cand alte persoane sunt invizibile ?

Cand nu puteti vedea alte persoane dar stiti ca sunt acolo. Un astfel de vis simbolizeaza frica de a nu prierde legatura cu cineva care este foarte special pentru dumneavoastra. Aveti sentimentul ca, fara acea pesoana, nu va puteti continua viata. Chiar si asa, nu puteti trai cu frica constanta ca veti pierde pe cineva drag, deoarece dauneaza sanatatii psihice.

Alte vise ce implica invizibilitatea

Visand o prezenta malefica invizibila poate reprezenta lupta dumneavoastra cu o problema pe care mereu ati incercat sa o evitati sau la care ati incercat sa nu va ganditi. Poate refelecta, de asemenea, groaza si teroarea resimtita atunci cand va confruntati cu o problema pe care nu o puteti identifica.

A deveni invizibil sau a aparea de nicaieri sugreaza ceva care iese din inconstient sau care se refera la acesta. De asemenea, visul prevesteste influente acunse.

Spiritual

Din punct de vedere spiritual, invizibilul este zeul nemanifestat, adica inainte de creatie. Cunoscut ca si absolut, este invizibil, deoarece nu este experimentat sau cuprins de niciunul dintre cele cinci simturi.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!