Semnificatia visului Iubita gravida

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Iubita gravida

Ce insemna cand visezi Iubita gravida? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Iubita gravida". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Iubita gravida" :


1. Iubita gravida

(ultima actualizare)

In unele cazuri, visand ca iubita dumneavoastra este gravida, inseamna ca aveti un nou proiect sau ca s-a infiripat in mintea dumneavoastra o noua idee, care va produce beneficii de vreun fel. Este in general un vis bun.

In functie de contextul visului (aceasta semnificatie se aplica iubitilor, partenerilor si sotilor) acesta poate avea si alte semnificatii. De exemplu, in cazul in care sarcina este vazuta ca un lucru bun in vis, acesta poate fi un semn de dorinta, dorinta de a merge inainte de a se stabili cu persoana respectiva sau dorinta de a avea un copil. Cu toate acestea, in cazul in care sarcina ne este prezentata intr-un mod negativ in vise, acestea ar putea indica o teama de responsabilitati.

Visand partenera / iubita insarcinata cu copilul altcuiva, interpretarea poate fi un pic ingrijoratoare, deoarece indica adesea ca visatorul simte ca relatia este in deriva sau ca partenera se misca intr-o directie diferita.

Va recomandam sa analizati semnificatia visului: Gravida
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!