Semnificatia visului Jaratic

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Jaratic

Ce insemna cand visezi Jaratic? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Jaratic". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Jaratic" :


1. Jaratic

(ultima actualizare)

Jarul in vise este unul dintre elmentele cu multiple semnificatii, in functie de starea transmisa. El poate simbolizeaza caldura si energia interioara, puterea vointei si stabilitatea emotionala. De asemena, poate indica stres si schimbare, deoarece jaratecul apare atunci cand materialul lemnos a fost consumat de foc. Alternativ, poate prevesti nevoia de decizie asupra unei idei sau a unui proiect ce trebuie reinviat sau lasat sa se stinga de la sine.

Mergand pe jaratic

Visand ca mergeti pe jar arzator este, din pacate, un semn negativ ce face referire la unele comportamente daunatoare si distructive din viata dumneavoastra. Alternativ, visul poate aparea in urma unui sentiment de vinovatie sau a unei situatii despre care stiti ca ati actionat in mod gresit.

Jar ce sta sa se stinga

Jarul care este aproape stins simbolizeaza sentimente diminuate, raceala sau despartire. Probabil ca in ultima vreme relatia dintre dumneavoastra si partener s-a racit si luati in considerare ideea unei departiri.

Jarul din soba

Visand o soba sau un cuptor cu jar simbolizeaza relatiile dumneavoastra cu cei din jur din cauza unor temeri, simtindu-va coplesit sau impovarat. Trebuie sa fiti mai deschis si sa dati dovada de receptivitate la opiniile si ideiile apropiatilor.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!