Semnificatia visului Joker

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Joker

Ce insemna cand visezi Joker? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Joker". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Joker" :


1. Joker

(ultima actualizare)

In general, aparitia unui Joker in visele dumneavoastra ar putea simboliza intalnirea unei persoane foarte interesanta si schimbari in ceea ce priveste viata personala.

Desigur, Jokerul poate aparea in diverse forme si ipostaze in vis, toate aceste avand semnificatii diferite. In continure va vom prezenta cele mai comune vise despre Jokeri

Visand cartea de joc Joker

Aceasta carte de joc poate face referire la anumite ocolisuri norocoase cu privire la o strategie de afaceri sau intr-o oarecare competitie, posibil fata de un coleg de munca. Atentie, insa, acele ocolisuri norocoase pot fi catalogate de catre alti oameni ca fiind un mod de a trisa.

Joker din filmul Batman

De cele mai multe ori, aparitia acestui personaj simbolizeaza sentimente despre o problema sau o persoana periculoasa. De asemenea, visul denota sentimente de incapacitate in a infrange sau a opri pe cineva care mereu rade sau face misto de dumneavoastra.

Joker ranit

Visand un Jocher care este ranit este un semn de rau augur. Visul pevesteste un fel de accident, cel mai probabil la locul de munca.

Joker care te urmareste

Un vis foarte neplacut care este rezultatul unor probleme cu care va confruntati in viata de zi cu zi. Fugind de un Joker in vis poate face referire la faptul ca in viata reala incercati pe cat posibil sa evitati sau sa depasiti o situatie incomoda.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!