Semnificatia visului Laba

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Laba

Ce insemna cand visezi Laba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Laba". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Laba" :


1. Laba

(ultima actualizare)

Laba in vise este un simbol al banilor si al profitului. Laba unui animal in vise este un semn grozav pentru castiguri si reintregirea bugetului.

Visul despre laba mai poate sugera o recuperare completa sau o executie a tuturor planurilor. Tratamentul trebuie continuat, ar trebui sa petreceti mai mult timp in natura si sa luati o gura de aer proaspat. Puteti pune ramuri de pin in casa pentru un miros placut. Lasati-le sa improspateze aerul si veti avea numai emotii pozitive.

Daca visati ca sunteti tinut de o pereche de labe atunci se anunta o nunta pe viitor. In acest caz, mariajul va fi unul fericit, puternic si durabil. Dar daca in vis sunteti eliberat din stransoarea labelor inseamna ca mireasa nu este inca pregatita pentru viata in familie.

Pentru un barbat, a vedea o laba in vise semnifica profituri mari. Daca acesta viseaza o laba ce se prinde de mana si hainele atunci sugereaza necesitatea de a plati o mita. Ar trebui sa se deschida spre noi orizonturi in afaceri, sa ofere noi idei la munca, iar seful cu siguranta va va aprecia eforturile. S-ar putea sa fie chiar promovat daca reactioneaza imediat dupa ce a visat acest simbol.

Visul in care apare o laba ranita, plina de sange, inseamna ca seful dumneavoastra va va coplesi cu munca, ceea ce nu va fi placut. Dar daca veti executa munca cu bucurie si idei creative, veti avea parte de o promotie rapida.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!