Semnificatia visului Labirint

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Labirint

Ce insemna cand visezi Labirint? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Labirint". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Labirint" :


1. Labirint

Descrie propria existenta, necazuri, piedici greu de trecut, probleme coplesitoare, deruta, incurcaturi, suprasolicitare, sentimentul ca bati pasul pe loc, ca nu esti pe drumul cel bun, pierderea directiei.

2. Labirint

Simbolizeaza ratacirea sufleteasca, nedumerirea. Cine iese fericit din labirint, inseamna ca a trecut cu bine de o perioada grea. Labirintul nu apare atat de rar in vise cum probabil s-ar crede. El poate indica problemele spiritul- sufletesti, iubirea tainica pentru o persoana care, dupa parerea celor din jur, nu merita acest sentimet. Labirintul poate fi o pivnita intunecata (vezi pivnita), prin ale carei ganguri ne zbatem in vis, fara a sti incotro sa mergem.

3. Labirint

Te amesteci in prea multe treburi, mister dezvaluit - avand - afaceri proaste, dificultati - intrand cu o femeie frumoasa - noroc, dragoste, avere - galerii in - afaceri necurate - gasim iesirea din - solutii nesperate in rezolvarea problemelor - mic - eroare, dificultati, nemultumiri, aprecieri gresite - trecand prin el - suferinte sufletesti si trupesti - vazand un - taina aflata.


Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!