Semnificatia visului Lapte praf

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Lapte praf

Ce insemna cand visezi Lapte praf? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Lapte praf". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Lapte praf" :


1. Lapte praf

(ultima actualizare)

Laptele praf in vise este reprezentarea drumului parcurs, de unde ati plecat si pana unde ati ajuns astazi. De asemenea, visul este strans legat de faptul ca aveti tendinta de a va lasa soarta in mana altcuiva. Va trebui sa va dezvoltati anumite calitati pentru a deveni o persona mai puternica si mai increzatoare.

Alternativ, visarea laptelui praf este un indiciu pentru o noua faza in curs de dezvoltare sau de tranzitie. Aceasta noua faza implica decizii cu privire la locul in care ar trebui sa ajungeti in viata.

Visand ca ati cumparat lapte praf, inseamna ca la locul de munca vor aparea noi oportunitati. Acesta este un moment potrivit pentru a incepe o afacere sau pentru a schimba pozitia ori locul de munca.

Visul in care dumneavoastra consumati lapte praf (laptele formula) semnaleaza obtinerea unor rezultate foarte bune in domeniul dumneavoastra de activitate. De asemenea, visul indica aspiratii inalte si atitudine fara griji.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!