Semnificatia visului Lebada

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Lebada

Ce insemna cand visezi Lebada? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Lebada". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Lebada" :


1. Lebada

(ultima actualizare)

De regula, visele ce implica lebede au tendinta sa fie relaxante si trezirea din acestea se continua cu un sentiment de bucurie si implinire. De asemenea, un astfel de vis va simboliza puritate, iubire, putere sau intelepciune. Mai mult decat atat, lebedele sunt considerate simbolul maternitatii si al fertilitatii.

Lebada alba

Este unul dintre cele mai comune vise si este un semn al sentimentelor pure si al fericirii exprimate.

Lebada cenusie

Aceasta va aparea in visele prevestitoare de probleme in relatii. De asemnea, pot aparea mici conflicte cu persoane care pana nu demult le-ati considerat apropiate si de incredere.

Lebada galbena

De regula prevesteste evenimente interesante, cu scopuri eronate care pot conduce la infidelitate.

Lebada moarta sau ranita

Intodeauna visarea unei lebede moarte va prevesti o dezamagire, probleme de tot felul care par sa fie tot mai frecvente, indoieli si incredere de sine limitata.

Lebada ranita este adesea asociata tristete si vulnerabilitate. Alternativ, indica frica de manifestare a sentimentelor, durere emotionala si frica de judecata.

Fie ca este vorba despre o lebada moarta sau una ranita, in amble indica o tulburare emotionala iminenta.

Vanatoare de lebede

Asistand sau vazand alte persoane care vaneaza lebede in vis , poate fi interpretat ca un avertisment sau ca o grija sporita intr-o relatie. De asemenea, visul poate face referire la o legatura cu o persoana care nu mai este la fel de puternica ca odinioara si, prin urmare, va trebui sa o reanalizati, reinprospatati si sa o recultivati.

O multime de lebede

Vazand sau fiind incojurat de o multime de lebede simboliseaza armonie in viata de familie. De asemenea, acst tip de vis pune accentul pe unitate si cooperare.

Lebede la gradina zoologica

Visand lebede la zoo este simbolul lipsei de spatiu din viata reala. Poate ca va simtiti sufocat de responsabilitatile de la locul de munca, din relatie sau de famuilie.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!