Semnificatia visului Lemn

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Lemn

Ce insemna cand visezi Lemn? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Lemn". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Lemn" :


1. Lemn

Integritate, justitiar, forta, instabilitate, fermitate, creativitate, inventivitate, optimism.

2. Lemn

Teierea lemnelor simbolizeaza durerea cu care asistati la distrugerea unor lucruri din realitate. Daca visati ca stivuiti lemne, inseamna ca doriti sa va puneti ordine in viata. Cine sparge lemne va fi recompensat. Daca visati pe altcineva spargand lemne este posibil sa va despartiti de cineva. Cine arunca lemne in foc intretine o pasiune (vezi, de asemenea scandura a da la rindea).

3. Lemn

Paguba mare - adunand - neplaceri in familie - adunand in padure - intamplari neplacute in familie - arzand - situatie jenanta - caram gramezi cu spatele - munca grea - ciocan de - esti iritabil, trebuie sa te calmezi - coada de matura de - complicatii in afaceri - cojite - inima buna, zile frumoase - cruce de - surpriza - cumparand cherestea - cineva iti va raspunde la sentimente - cutie de - afaceri nesigure - de foc - bogatie tot mai mare - descarcandu - le - suparari - de mobila - sanatatea ta in pericol - despicand - pierderea averii - doborand cu securea - paguba, nefericire - dusumea de - acorzi multa simpatie cuiva - finisat in scanduri - drum cu bucurie - grebla de - te confrunti cu o situatie inselatoare - lucrata - satisfactii, bunastare - idol - mesaj sa fii atent la viata cotidiana - obiect de - decizii pripite - plutind pe apa - sperante nimicite - papusa de - nefericire - poarta de - succes in viata sociala - pod - lipsa de vointa - prelucrand - izbanda - ramuri uscate, gramada langa casa - boala, saracie - scara de - faci grseli la serviciu - soba cu - probleme in familie - strangi - prevestire pentru o lunga prietenie - taia - solutii favorabile in ce te priveste - taiate - avansare, siguranta - taiate in trunchiuri - bunastare, satisfactii - taiate si transportate - funerarii - urna din - prosperitate si bunastare - uscate - seceta mare - vazand - boala apropiat.

4. Lemne

(ultima actualizare)

Daca visati lemne ,este un semn rau deoarece mersul lucrurilor se va inrautati treptat.

Vezi de asemenea si visul Lemn

5. Lemne de foc

(ultima actualizare)

Daca visati un brat de lemne de foc inseamna ca va asteapta o situatie financiara in crestere.

Visul in care puneti lemne pe foc sugereaza pasiunea tot mai arzatoare pe care o aveti.

Daca visati ca folositi lemne pentru a aprinde un foc inseamna ca este vorba despre initiativele dumneavoastra personale pe care incercati sa le puneti in aplicare.

6. Lemne uscate

(ultima actualizare)

A vedea lemne uscate in vise semnifica faptul ca veti investi in ceva, veti castiga multi bani, veti avea o viata normala, va veti casatori sau veti trece un examen.

7. Banca de lemn

(ultima actualizare)

Banca de lemn in vise sugereaza ca in curand veti avea parte de o aventura romantica. De asemenea, visele in care apar banci de lemn sunt asociate cu promisiunile, mai exact, cineva isi va respecta promisiunea.

Alternativ, o banca de lemn in vise poate semnifica faptul ca veti face un mic profit.

8. Casa de lemn

(ultima actualizare)

A vedea o casa de lemn in vise inseamna neintelegeri si acuzatii sau, viceversa, celebrari, va simtiti mandru.

Visul in care locuiti intr-o casa de lemn prezice faptul ca veti avea probleme in relatia dumneavoastra si ca ceilalti va vor intelge gresit.

Daca visati casa de lemn a altei persoane sugereaza ca nu ar trebui sa dati vina pe oamenii pe care tocmai i-ati intalnit, nu ar trebui sa ii judecati.

Visul in care terminati de construit o casa de lemn indica faptul ca aveti cateva intrebari in minte si la care veti gasi raspunsuri la aceste intrebari cu ajutorul unui partener.

9. Cruce de lemn

(ultima actualizare)

Crucea de lemn in vise simbolizeaza fericirea, speranta, este un simbol care inspira binele.

10. Gard de lemn

(ultima actualizare)

Visul in care construiti un gard de lemn sugereaza ca veti auzi vesti bune despre baietii tineri din familia dumneavoastra.


Afisare de la 1 la 10 din : 16 rezultate


Subiecte similare pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Valentina Natasha din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat ca terasa din fata casei era din lemn.