Semnificatia visului Leu

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Leu

Ce insemna cand visezi Leu? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Leu". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Leu" :


1. Leu

(ultima actualizare)

A vedea un leu in vise simbolizeaza putere mare, curaj, agresiune, si forta. Veti depasi unele din dificultatile dumneavoastra emotionale.

Ca si rege al junglei, leul in vise mai poate reprezenta si demnitatea, roialitatea, mandria si dominarea. Aveti multa influenta asupra altora. Trebuie sa va exercitati o anumita retinere din viata dumneavoastra personala si sociala.

Alternativ, un leu in vis reprezinta nevoia de a-i controla pe altii. Trebuie sa fiti in control.

Daca visati un leu mort inseamna caderea dumneavoastra, o pierdere a puterii sau a statutului.

Visul in care sunteti atacat de un leu sugereaza ca o forta va duce catre autodistrugere. Trebuie sa depasiti aceste obstacole si provocari.

2. Leu alb

(ultima actualizare)

Leul alb in vise evidentiaza puterea mareata pe care o detineti. Asemenea, visul poate insemna si consitentizarea brusca a puterii dumneavoastra.


3. Leu negru

(ultima actualizare)

A vedea un leu negru in vise reprezinta o forta negativa. Dumneavoastra sau altcineva se foloseste de pozitia asupra puterii pentru a face rau.

4. Leustean

(ultima actualizare)

Leusteanul in vise simbolizeaza tradare in dragoste.

5. Jeleu

(ultima actualizare)

A vedea sau a manca jeleu in vise reprezinta o introspectie intr-o situatie la care va gandeati. Visul ar putea fi o metafora pentru ceva care in sfarsit primeste o forma. Ati reusit in sfarsit sa intelegeti.

Alternativ, jeleul in vise indica faptul ca mentineti o relatie placuta.

6. Mausoleu

(ultima actualizare)

- Daca ai visat ca vezi sau ca te afli intr-un mausoleu inseamna ca esti calm(a) sau ca in cele din urma te vei impaca cu ceva.
Alternativ, visul sugereaza reluarea unor activitati relaxante mai vechi.Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

Am visat un semineu in care cineva aprinsese un foc modest. In fata semineului era un scaun de lemn pe care statea in sezut un leu (mascul) iar pe jos pe langa scaun erau o maimutica maro cu coada care trecuse pe la scaun, iar leul dadea cu labuta dupa ea ca sa se joace. Prin incapere trecuse si o oaie cu coarne despre care am crezut initial ca e berbec. Leul s-a dat jos de pe scaun si s-a dus dupa maimuta ca sa se joace in alta camera. Apoi am iesit afara din casa si am alunecat pe o gheata subtire, unde erau 2 purcei d-aia albi. Apoi cu chiu si cu vai d-abia m-am ridicat pe picioare. ce înseamn?? ????

Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

Am visat iar lei. Erau in pereche si leoaica era f aproape de mine si maraia de parca ar fi vrut sa ma atace, dar mie nu imi era deloc frica de ea si i-am intins mana stanga si am lasat-o sa ma miroase dupa care s-a cumintit si a devenit prietenoasa si m-a lasat s-o mangai pe cap. Dupa care am visat ca si-a luat mama amenda deoarece a zgariat din greseala un autoturism parcat. Adica 2 vise in aceeasi noapte