Semnificatia visului Levitatie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Levitatie

Ce insemna cand visezi Levitatie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Levitatie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Levitatie" :


1. Levitatie

(ultima actualizare)

Levitatia este un fenomen paranormal de ridicarea in aer a corpului uman sau a altor obiecte cu puterea mintii. Diferiti parapsihologi si credinciosi religiosi explica levitatia ca fiind rezultatul puterilor psihice si energiei psihoogice a persoanei.

In general, visele despre levitatie sunt simboluri ale fericirii, libertatii si iluminarii din viata de zi cu zi. De regula, astfel de vise sunt considerate a fi semne pozitive si sunt interconecate cu latura spirituala a celui care viseaza. La fel ca si in alte vise, va trebui sa fiti atenti la detalii, de exemplu : sentimente si emotii generate de acest vis.

Visele despre zbor si levitatie deasupra solului nu sunt neobisnuite si au intodeuna o semnificatie mai speciala pentru persoana care le viseaza, mai ales daca acestea se repeta.

In continuare va prezentam interpretarea celor mai comune vise despre levitatie:

Puteti levita

A putea levita este o putere extaordinara si simbolizeaza faptul ca sunteti tipul de persoana care doreste sa simta libertatea perfecta, va doriti sa faceti anumite lucruri sau sa atingeti anumite stari spirituale pe care majoritatea oamenilor nu le pot face.

A vedea pe cineva levitand

Faptul ca ati vazut in vis o alta persoana levitand face referire la admiratia dumneavoastra fata de acea persoana. Poate ca incercati sa faceti lucruri sau sa alegeti o cale asemanatoare cu cea a persoanei pe care o admirati.

Facand ceva sau pe cineva sa leviteze

Visul in care faceti pe cineva sa leviteze dezvaluie adevarata fata a dumneavoastra, sunteti o persoana care ofera ajutor si sustinere. Incercati mereu sa sprijiniti prin orice mijoace oamenii din jurul dumneavoastra. Alternativ, visul in care faceti obiecte sau persoane sa leviteze este un semn de jonglare cu diferite aspecte ale vietii dumneavoastra.

Levitatia in spatiu cosmic

Levitatia cosmica este un indiciu clar al succesului in ciuda tuturor incercarilor, problemelor si provocarilor cu care va confruntati in viata de zi cu zi. Acest vis arata capacitatea dumneavoastra de a depasi obstacolele si limitele. Alternativ, visul poate indica, de asemenea, potentiale pe care le neglijati. Va trebui sa constientizati faptul ca dispuneti de potential si abilitati pe care nu le folositi la maxim!

Levitand deasupra unei ape

Visand ca levitati desupra unei ape este un semn cu privire la situatiile pe care la intampinati sau le experimentati in prezent. In functie de cum se prezinta starea apei din vis vom putea sti cu ce fel de situatii ne vom confrunta. Levitand peste ape calme insemana ca ve-ti experimenta o stare de calm si liniste. Apele agitate reprezinta situatii provocatoare si lupte in viata de zi cu zi.

Atingand partial sau in repetate randuri solul in momentul levitatiei

Daca levitati si totusi atingeti partial sau din cand in cand pamantul, in acest caz, visul poate semnifica o stare nedorita, o incapacitate sau o boala din care va veti recupera.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!