Semnificatia visului Lighean

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Lighean

Ce insemna cand visezi Lighean? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Lighean". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Lighean" :


1. Lighean

(ultima actualizare)

Potrivit traditiei noastre, in trecut, aparitia ligheanului in vise era considerata un semn al bunastarii si al fericirii in viata amoroasa. Se credea ca cei necasatoriti sau fara un partener vor intalni o persoana buna alaturi de care vor fi fericiti. De asemnea, visul prevestea si decizia de a se casatori.

In zilele noastre, mai ales din cauza ca utilizarea ligheanelor a scazut, semnificatia acestor vise capata o cu totul alta nunanta.

Un lighean cu apa

Visand un lighean plin cu apa este semnul unei victorii sau a unui succes in indeplinirea sau finalizarea unui proiect. Indica, de asemenea, o cale presarata cu succese si usurinta in depasirea dificultatilor. A se lua la cunostinta faptul ca in cazul acestor tipuri de vise, succesul se poate regasi in afaceri, bogatie, fertilitate sau fericire.

Primind sau obtinand un lighean

Visele in care ati obtinut un lighean (indiferent de mod), indica sfarsitul unei perioade dificile din punct de vedere financiar. Mai mult, visul poate face referile si la munca sau indatoririle dumneavoastra care vor deveni din ce in ce mai usoare sau mai simple.

Cumparand un lighean

Faptul ca ati cumparat un lighean in vis, denota acceptarea unei idei, a unei conditii sau a unei situatii. Alegeti sa fiti implicati si dedicati in tot ceea ce faceti!

Spalandu-te intr-un lighean

Un asemenea vis nu mai este atat de comun in zilele noastre, totusi merita amintit deoarece este unul destul de important.

Raporat la zilele noastre, visul indica lipsa de confort. De asemea, acesta poate simboliza si diminuarea veniturilor. Insa, visul nu este pedeantregul unul negativ, faptul ca va spalati arata o crestere a vointei si, din acest motiv, propunerile de afaceri sau de locuri de munca nu vor intarzia sa apara.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!