Semnificatia visului Lingurita

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Lingurita

Ce insemna cand visezi Lingurita? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Lingurita". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Lingurita" :


1. Lingurita

(ultima actualizare)

Lingurita in vise este interpretata diferit depinzand de situatia si de actiunile care va acompaniaza in vise.

Conform dictionarelor de vise moderne, o lingurita in vise prevesteste sosirea unor vizitatori, mari cheltuieli sau probleme cu stomacul. Daca visati doua lingurite de aur inseamna ca veti avea un mariaj fericit.

Fabulistul grec, Aesop, a interpretat lingurita aparuta in vise ca si un simbol al odihnei.

Daca visati ca prietenul dumneavoastra va aduce o lingrita inseamna ca vor aparea anumite neintelegeri si controverse cu o persoana pe care o gazduiti in casa dumneavoastra.

Un vis in care tatal dumneavoastra va loveste cu o lingurita in fata intregii familii semnifica faptul ca veti fi apreciat de rudele dumneavoastra. S-ar putea sa iesiti in evidenta fata de ceilalti deoarece veti fi intrebat sa faceti ceva important si special.

Daca visati ca folositi o lingurita pentru a bea ceva dintr-un pahar mare inseamna ca, in realitate, incercati sa preluati controlul in totalitate. Totusi, ar trebui sa va pregatiti pentru o perioada mai nefavorabila a vietii, cand veti fi neputincios.

Visul in care sunteti invitat la cina, iar pe masa este multa mancare, dar in mana aveti o singura lingurita sugereaza ca ar trebui sa va feriti de promisiuni si sperante desarte. In alte cuvinte, ar trebui sa nu va incredeti prea mult in oamenii care vorbesc mult si nu trec la fapte.

Linguritele murdare in vise indica dorinta dumneavoastra de a iesi in evidenta si de a atrage atentia, dar exista riscul de a da de ostilitate nemascata, de aceea trebuie sa fiti mai moderat. Numai in acest caz norocul va va vizitat din nou.

A visa ca spalati o lingurita sugereaza ca s-ar putea sa va infruntati cu multe barfe, iar uneori se refera la nasterea unui baiat.

Daca visati ca mancati ceva cu o lingurita inseamna ca din cauza neatentiei si a lipsei de gandire s-ar putea sa dati de probleme. Mai mult, visul va sfatuieste sa cedati partenerului in relatiile intime.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!