Semnificatia visului Lipici

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Lipici

Ce insemna cand visezi Lipici? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Lipici". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Lipici" :


1. Lipici

(ultima actualizare)

Lipiciul in vise inseamna ca incercati sa potriviti diferite aspecte ale propriei persoane, sa va construiti o personalitate matura si puternica.

Lipiciul permite legarea a doua elemente separate, astfel ca visul la lipici poate inseamna adesea o fisura, o fragilitate ce necesita interventia unui al treilea element.

2. Sclipici

(ultima actualizare)

Sclipiciul a fost intodeuna popular in societate, folosit in machiaje si decoratiuni, acesta vine in diferite forme, dimensiuni si culori. Dar ce inseamna sclipiciul din visele noastre?

Sclipiciul din vise este ascociat cu o promisiune a unei vieti fericite si aveturoase, simbolizeaza stralucirea, farmecul, faima, splendoarea si fericirea.

Diferite vise in care este prezent sclipiciul

Visand o alta persoana acoperita cu sclipici (sau doar diverse parti ale corpului) este semn ca cineva dintre cunoscutii dumneavoastra merita atentie suplimentara. Nu intodeauna persoana din vis este aceeasi cu cea din realitate.

Daca ati visat ca intreg corpul va era acoperit cu sclipici, este semnul unei noi experiente, poate si a unui nou inceput. A sosit timpul sa straluciti si sa incepeti o noua relatie cu noi cunostinte.

Un machiaj sclipitor, cum ar fi un ruj sau o pudra cu sclipici, simbolizeaza faptul ca ceva din viata dumneavoastra este pe cale sa capete multa altentie. Acest vis poate prevesti obtinerea in curand a unui premiu sau a unei bonificatii la locul de munca. Cu toate acestea, faima ar putea fi temporara, bucuria momentului.

Oja cu sclipici si aplicarea acesteia in vise este asociata cu faptul ca trebuie va umpleti viata cu mai multa stralucire. Daca pana acum v-au preocupat mai mult de viata altor persoane si ati incercat sa le oferiti totul, incepand de maine ar trebui ca viata si bunastarea dumneavoastra sufleteasca sa ocupe primul loc.

Sclipiciul plutind pe apa este semnul atentiei deosebite. Veti fi in centrul atentiei, cu toate acestea, s-ar putea sa nu fiti echipat din punct de vedere emotional pentru a straluci si excela in astfel de circumstante.

Interpretarea culorilor sclipiciului

  • Sclipiciul roz reflecta nevinovatie si amintiri frumoase din tinerete.
  • Sclipicul auriu simbolizeaza atentia sporita. Nu tot ceea ce straluceste in acasta culoare este aur!
  • Sclipiciul argintiu sau alb reprezinta sfaturile dumneavoastra oferite altor persoane. Acestia din urma au senzatia ca viata dumneavoastra este perfecta din toate punctele de vedere.
  • Sclipiciul rosu este asociat increderii excesive. Este posibil sa credeti si sa traiti cu impresia ca viata dumneavostra este perfecta si uimitoare. Atentie, totul se poate schimba de la o zi la alta !
  • Sclipiciul negru reprezita simplitatea. Va place sa nu observati si sa nu va incarcati cu ideile negative de peste zi.
  • Sclipiciul verde prevesteste compania placuta a unu prieten vechi.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!