Semnificatia visului Lipie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Lipie

Ce insemna cand visezi Lipie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Lipie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Lipie" :


1. Lipie

(ultima actualizare)

In general, lipia este simbolul bucuriei neasteptate. Acest tip de paine rotunda si plata are mai multe semnificatii si va trebui sa intelegeti exact care dintre ele se potriveste pentru visul dumneavoastra.

Simtind prin casa miros de lipie proaspat coapta, inseamna ca ar trebui sa va pregatiti pentru oaspeti, vizita p[rimita va fi una memorabila.

Visul in care cumparati lipie indica faptul ca ve-ti continua sa lucrati la un proiect, desi, poate ca, nu este nevoie sa o mai faceti.

Daca ati visat ca dumneavoasta preparati si coaceti lipii, inseamna ca va veti schimba in pozitiv si implicit viata familiei va fi una mai buna. Va veti bucura de aprecierile celor din jur.

O lipie neobisnuit de mare simbolizeaza noi oameni care isi fac loc in viata dumneavoastra. Atentie, nu toate aceste noi cumostinte vor avea un efect pozitiv aupra vietii dumneavoastra.

Visand copiii adunati in jurul mesei si mancand din lipia dumeavoastra, acest vi reprezinta un indiciu cum ca munca va este apreciata, iar rasplata se afla in mainile dumneavoastra.

Oferind lipie unei persoane nevoiase indica faptul ca, impartasind din experienta si capacitatea dumneavoastra, veti fi un exemplu si un bun mediator pentru o persoana pe care o veti ajuta sa isi depaseasa necazurile.

O lipie rupta in doua simbolizeaza cumpatarea. In mod alternativ, lipia rupta poate prvesti si unele certuri intre parteneri.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!