Semnificatia visului Lumanare aprinsa

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Lumanare aprinsa

Ce insemna cand visezi Lumanare aprinsa? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Lumanare aprinsa". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Lumanare aprinsa" :


1. Lumanare aprinsa

(ultima actualizare)

A vedea o lumanare aprinsa in vise sugereaza ca norocul si speranta vin spre dumneavoastra in cantitati mici si constante. Va aflati intr-o etapa confortabila din viata dumneavoastra si s-ar putea sa cautati iluminare spirituala. Lumanarile aprinse din vise sunt, de asemenea, simbolul intelectului, al iluminarii si al cautarii adevarului.

O lumanare aprinsa in vise mai poate insemna si o sansa de a va intalni cu persoane pe care nu i-ati mai vazut de mult timp. Totodata, visul poate prevesti noi oportunitati benefice.

Daca visati mai multe lumanari aprinse ce ard cu flacara mare si stralucitoare indica un fenomen de intelegere reciproca si bucurie.

Visul in care aprindeti o lumanare sugereaza ca va aflati pe drumul cel bun in cautarea iluminarii. Alternativ, visul mai poate insemna si faptul ca va asumati responsabilitatea in cautarea dumneavoastra spirituala. Cunoasteti pasii pe care trebuie sa ii parcurgeti.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!