Semnificatia visului Luna

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Luna

Ce insemna cand visezi Luna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Luna". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Luna" :


1. Luna

(ultima actualizare)

Luna simbolizeaza latura emotionala si cea feminina. Reprezinta intuitia, sensibilitatea, dragostea si romantismul. Aparitia ei in vise sugereaza legatura cu latura noastra misterioasa. Adeseori, in vise, Luna poate reprezenta imaginea mamei sau relatia noastra cu aceasta.

De multa vreme se stie ca Luna are un efect psihologic asupra omului. In vechime, se considera ca Luna guverneaza emotiile masculine si ocroteste intuitia feminina. Chiar si in zilele noaste se mai pastreaza aceasta simbolistica.
Aparitia Lunii in visul unui barbat arata ca acesta si-a infruntat si si-a acceptat latura intuitiva, fie teama fata de femei.
Luna in visul unei femei sugereaza relatiile pe care femeile le stabilesc intre ele pe fondul unei intuitii comune.

Luna mai simbolizeaza si Zeita Mama, latura intunecata si obscura a Sinelui. De asemenea, poate fi asociata ideii de intangibilitate.

2. Luna mai

(ultima actualizare)

Luna Mai in vise semnifica prosperitate si timp petrecut cu placere. Alternativ, visul simbolizeaza schimbari personale si pe plan profesional.


3. Luna plina

(ultima actualizare)

Luna plina este simbolul dorintelor ascunse, dorintelor primare. Luna plina apare in vise atunci cand pasiunea se revarsa in corp si atunci cand nu ne putem controla actiunile.

Luna plina mare si ne umbrita de nori  este un semn bun, aceasta poate fi, de asemenea, si o imbunatatire a vietii de cuplu dar si a unor pasiuni (cum ar fi un hobby).

4. Eclipsa de luna

(ultima actualizare)

Eclipsa de luna in vise semnifica faptul ca partea ta feminina este umbrita sau poate insemna ca un aspect ascuns al sinelui va iesi la suprafata.

5. Semiluna

(ultima actualizare)

Semiluna in vise indica schimbari ciclice, de reinoire si de miscare. Progresezi lin spre calea vietii.Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!