Semnificatia visului Lupta

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Lupta

Ce insemna cand visezi Lupta? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Lupta". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Lupta" :


1. Lupta

(ultima actualizare)

Daca visezi ca esti in milocul unei lupte sau ca alte persoane se lupta semnifica faptul ca vei face anumite lucruri care iti vor aduce respectul celorlalti. De asemenea, daca visezi ca lupti si invingi sugereaza un vis bun, castig. De vei visa ca te lupti si esti invins , vei suferi o nedreptate.

2. Lupta de caini

(ultima actualizare)

A vedea o lupta de caini in vise inseamna ca incercati cu disperare sa respingeti un aspect al dumneavoastra de care va simtiti jenat.

A visa o lupta de caini mai poate semnifica un conflict intre dumneavoastra si cineva apropiat. Trebuie sa va indepartati de aceasta situatie.


3. Lupta de cocosi

(ultima actualizare)

Daca visati o lupta de cocosi inseamna ca masculinitatea sau mandria dumneavoastra va este atacata. Simtiti nevoia de a va apara masculinitatea.

4. Lupta in cusca

(ultima actualizare)

A visa o lupta in cusca sugereaza unele idei sau convingeri aflate in conflict.

Daca visati ca luptati in cusca inseamna ca va simtiti restrictionat sau limitat intr-o relatie actuala. Un anumit aspect din viata dumneavoastra se lupta pentru a fi exprimat sau eliberat.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!