Semnificatia visului Mac

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4570 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mac

Ce insemna cand visezi Mac? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mac". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mac" :


1. Farmacie

Daca visezi ca esti intr-o farmacie si cumperi ceva este semn ca vei avea rezultate bune de pe urma investitiilor facute .

2. Farmacie

Ferestete de imprumut banesc, alarma - deschis permanent - boala serioasa - ziua - rana neansemnata, bpala scurta.

3. Farmacie

Este un avertisment pentru a va ocupa mai mult de sanatatea fizica si sufleteasca. Reteta promite sfaturi si ajutor, poate nunta ceva, despre care creadeati de mult ca s-a uitat.

4. Farmacist

- Daca ai visat ca esti farmacist - munca multa, dar dupa munca si rasplata. Vei beneficia de profituri mari, ai noroc.

5. Hamac

Hamacul in vise reprezinta nevoia de relaxare. Alternativ, visul sugereaza aprecierea asupra vietii, ai realizat ce ti-ai propus.

- Daca in vis ai cazut din hamac inseamna ca ai fost indus(a) in eroare, crezand ca totul este in regula atunci cand nu este. Alternativ, visul inseamna ca inca mai ai lucruri netrminate.

- Visul in care stai cu o persoana de sex opus in hamac semnifica activitati sociale noi.6. imaginatie Macara

Comoditate, lene, lipsa de raspundere si de maturitate, asteptarea ca altul sa rezolve, asteptarea unui sprijin mai puternic din afara.

7. Mac

Daca visezi un camp cu maci inseamna ca vei avea o aventura amoroasaA culege maci de pe camp este semn ca planurile tale nu se vor materializa .

8. Mac

Declaratie de dragoste, care se va face printr - o scrisoare, fericire de scurta durata - culegand - dragoste apropiata, de scurta durata - intr - un lan de grau - propunere de dragoste a unei persoane bogate - mancand - sperante desarte - pe camp - bucurie, placere - pe camp intre flori - rusine pentru o situatie - printre buruieni - declaratie a unei persoane deosebit de interesanta cu o frumoasa pozitie sociala - rosu aprins - injosire intr - o situatie - seminte de mac - casatorie tarzie cu o persoana harnica - vazand - mare placere.

9. Macaroane

Visul in care mananci macarone simbolizeaza confort si usurinta.Visul poate fi si o incercare de a te aduce inapoi la un moment in care lucrurile erau mai simple.

- Daca ai visat ca mananci macaroane cu branza, inseamna ca vei primi oaspeti ce iti aduc bani si daruri.

- Daca in vis gatesti macaroane, inseamna ca vei avea o intalnire cu rudele sau astepti oaspeti, indiferent de ocazie vei avea o companie placuta.

10. Macelar

Macelarul in vise reprezinta emotii prime sau comportamente imorale. Visul poate fi o metafora pentru "transarea" sau distrugerea unui proiect sau a unei situatii.

- Daca in vis tu esti macelar, semnifica furie infranata si ostilitate.

- Daca in vis macelarul taie carnea in feli inseamna ca trebuie sa fi precaut pentru a nu fi implicat intr-un scandal.


Afisare de la 1 la 10 din : 14 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!