Semnificatia visului Mac

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4626 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mac

Ce insemna cand visezi Mac? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mac". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mac" :


1. Mac

Daca visezi un camp cu maci inseamna ca vei avea o aventura amoroasaA culege maci de pe camp este semn ca planurile tale nu se vor materializa .

2. Mac

Declaratie de dragoste, care se va face printr - o scrisoare, fericire de scurta durata - culegand - dragoste apropiata, de scurta durata - intr - un lan de grau - propunere de dragoste a unei persoane bogate - mancand - sperante desarte - pe camp - bucurie, placere - pe camp intre flori - rusine pentru o situatie - printre buruieni - declaratie a unei persoane deosebit de interesanta cu o frumoasa pozitie sociala - rosu aprins - injosire intr - o situatie - seminte de mac - casatorie tarzie cu o persoana harnica - vazand - mare placere.

3. Macaroane

Visul in care mananci macarone simbolizeaza confort si usurinta.Visul poate fi si o incercare de a te aduce inapoi la un moment in care lucrurile erau mai simple.

- Daca ai visat ca mananci macaroane cu branza, inseamna ca vei primi oaspeti ce iti aduc bani si daruri.

- Daca in vis gatesti macaroane, inseamna ca vei avea o intalnire cu rudele sau astepti oaspeti, indiferent de ocazie vei avea o companie placuta.

4. Macelar

Macelarul in vise reprezinta emotii prime sau comportamente imorale. Visul poate fi o metafora pentru "transarea" sau distrugerea unui proiect sau a unei situatii.

- Daca in vis tu esti macelar, semnifica furie infranata si ostilitate.

- Daca in vis macelarul taie carnea in feli inseamna ca trebuie sa fi precaut pentru a nu fi implicat intr-un scandal.

5. Macelarie

Visul in care lucrati intr-un abator inseamna ca veti avea anumite dispute cu seful dumneavoastra. Trebuie sa aveti grija cum le gestionati.

6. Machiaj

- Daca in vis aplici machiaj inseamna ca incerci sa ascunzi sa sa acoperi un aspect din viata ta. Alternativ, visul indica incercarea de imbunatatire a imaginii de sine si crestere sentimentului de autoincredere.

- Daca ai visat ca porti prea mult machiaj, inseamna ca se pune prea mult accentul pe frumusete si infatisare, mai de graba decat pe ceea ce este in interior.

- Daca in vis machiezi pe altcineva este un semn ca trebuie sa ai grija, in special sa nu te arzi.

- Daca ai visat ca machiajul tau este de o frumusete rara, inseamna ca vei avea succes in relatiile cu sexul opus.

- Daca in vis te machiezi pentru un rol, inseamna ca vei da o mana de ajutor la strangerea unei sume de bani necesari in scopuri caritabile.

7. Macrou

Visele in care vedem sau mancam macrou, semnifica rapiditate in confruntarea cu unele emotii suprimate. Daca nu abordam aceste probleme emotionale, ne vom simti limitati sau chiar sufocati.
Alternativ, visul inseamna ca doriti sa recompensati un serviciu sau va amintiti de o datorie mai veche.

- Daca ai visat macrou mort, este semn sa te asetepti la vesti proaste sau poate chiar la greutati.

- Daca ai visat macrou viu, este un semn bun, succes in afaceri sau la locul de munca.

8. Farmacie

Daca visezi ca esti intr-o farmacie si cumperi ceva este semn ca vei avea rezultate bune de pe urma investitiilor facute .

9. Farmacie

Ferestete de imprumut banesc, alarma - deschis permanent - boala serioasa - ziua - rana neansemnata, bpala scurta.

10. Farmacie

Este un avertisment pentru a va ocupa mai mult de sanatatea fizica si sufleteasca. Reteta promite sfaturi si ajutor, poate nunta ceva, despre care creadeati de mult ca s-a uitat.


Afisare de la 1 la 10 din : 14 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!