Semnificatia visului Magnolie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Magnolie

Ce insemna cand visezi Magnolie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Magnolie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Magnolie" :


1. Magnolie

(ultima actualizare)

Floarea de magnolie sau arborele magnolie aparute in vis sunt un indiciu al fericirii si al progresului. De asemenea, florile de magnolie pot reprezenta gratia, rafinamentul, perfectiunea si echilibrul. Acestea pot fi calitati pe care le aveti deja sau pot fi unele pe care vi le doriti sa le dobanditi.

Florile de magnolie

Floarea de magnolie mai poat simboliza sanatate buna, fertilitate, abundenta si bucurie. Iar, daca in vis ati mirosit magnolia este un semn al impliniri celor precizate anterior.

Un arbore de dimensiuni mari

Visarea unui abore de magnolie de dimeniuni mari plin de flori poate prevesti o aventura amoroasa cu o persoana atractiva, fascinanta si manierata.

Magnolia alba

Magnolia alba indica stabilitatea, aceasta putand include : stabilitate financiara, sufleteasca sau in viata de cuplu. De asemenea, perioada din viitorul apropiat este una propice domeniului afacerilor dar si al investitilor.

Magnolia violet

Aparitia magnoliei violet este un indiciu pentru o viata lunga si lipsita de griji. Pe de alta parte, culoarea violet poate face referile si la o intalnire cu o ruda sau un prieten cu care nu v-ati mai vazut de multa vreme.

Plantarea magnoliei

Asemenea vise prevestesc implicarea dumneavoastra intr-o munca sau un proiect foarte important. In mod alternativ, plantarea unui astfel de arbore ornamental indica atingerea unui anumit confort spiritual.

Cumparand flori sau arbusti de magnolie

Visul prevesteste norocul si este in general legat de viata amoroasa si de cuplu. Insa, tineti cont ca pana la intalnirea norocului, a persoanei porivite sau a atengerii unui nou nivel in relatia de cuplu, va trebui sa cheltuiti sau sa depuneti un anumit eferort.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!