Semnificatia visului Mana

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mana

Ce insemna cand visezi Mana? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mana". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mana" :


1. Mana

Autosustinere, necesitatea de a deveni mai rezistent psihic
-daca mana este rupta sau ranita

2. Mana

A te plimba de mana cu cineva

3. Mana rupta

(ultima actualizare)

Mana rupta in vise sugereaza anumite obstacole ce vor interveni in viata dumneavoastra, nu veti reusi sa va finalizati unele planuri, deveniti lenes, poate din cauza faptului ca nu mai aveti nici o motivatie, nu mai reusiti sa tineti pasul cu ceea ce va inconjoara, iar circumstantele nu va sunt prielnice, ceea ce va provoaca mai multe inhibitii.

4. Mana taiata

(ultima actualizare)

Mana taiata in vise inseamna ca va veti desparti de partenerul de viata sau vei pierde un amic foarte bun.

Daca visati ca cineva va taie mana de la incheietura sau cuiva i se taie mana inseamna ca veti avea mai multi bani, iar daca visati ca vi se taie de la cot inseamna ca va veti insanatosi dupa o operatie sau o boala grea. Insa, daca visati ca vi se taie o mana chiar de la umar inseamna ca veti pierde pe cineva foarte drag, poate chiar din familie, ori veti trai intr-o mare saracie.

5. Manastire

Nevoia de a fi inteles, neoia de reculegere, de meditatie, de odihna psihica, cautarea unor raspunsuri, pace sufleteasca
-semn bun, de armonie interioara, de regasire a bucuriei interioare si a iubirii.

6. Manastire

Daca visati ca va aflati intr-o manastire, inseamna ca doriti sa va reculegeti si sa aveti mai multa liniste sufleteasca (vezi, de asemenea, biserica, pustnic, calugar, calugarita).

7. Manastire

Viata placuta, liniste, pace - arzand - incendiu - mergand in - nunta in familie - nu poti iesi din ea - imprejurarile te vor supune vitregiilor viitoare - pasind in - bucurie la batranete - visand - semn de bucurie.

8. A semana

(ultima actualizare)

A semana in vise are mai multe intelesuri, depinde de ce semanati:

- seminte - afaceri bune

- dovleac - intelegere, fericire, noroc

- fasole - veti trece peste obstacole

- mazare - obstacole usoare in relatia dumneavoastra cu dusmanul

- varza - prevestire de bani

- gradina - sunteti sociabil

- ogor - castig neasteptat

- pamant - rezultate bune

9. Ceas de mana

(ultima actualizare)

Ceasul de mana in vise reprezinta un semn bun.

Daca in vis purtati un ceas la mana inseamna ca vi se acorda ajutor, dar trebuie sa aveti grija la cheltuieli.

10. Credinta musulmana

(ultima actualizare)

Oamenii care nu sunt implicati in credinta musulmana pot gasi aceasta religie foarte misterioasa si adesea se intreba in ce consta religia in sine. Multi au fost expusi unor stereotipuri comune care sunt concepute de catre mase. Ca si in cazul orcarei religii, exista cu siguranta multe atribute pozitive si negative ale acestei credinte particulare. Unele invataturi ale credintei musulmane sunt, poarte, asemanatoare cu ale orcareialte religii.

Credinta musulmana are multe semnificatii diferite in vise. Cel mai adesea acest vis este un indicator al schimbarii si expansiunii.

- Daca in vis ati vorbit cu cineva despre credinta musulmana, pentru ca este diferita de a voastra, inseamna ca sunteti curiosi sau interesati sa aflati mai multe despre aceasta.

- Daca v-ati imprietenit cu cineva care este (musulman) adeptul acestei credinte, inseamna ca veti intalni pe cineva cu aceasta religie in viitorul apropiat.

Avand un vis despre credinta musulmana poate insemna, de asemenea, ca va aflati intr-un loc in viata voastra, in care cautati sa fiti mai spirituali. Daca este asa, poate ca este necesar sa faceti niste cercetari sufletesti si sa cititi toate religiile trezesc curiozitatea, astfel incat sa puteti gasi una pe care sa o exersati.


Afisare de la 1 la 10 din : 20 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Lore Manu din a scris in

Eu am visat ca eram intr-o sala foarte mare si acolo era o scena pe care canta Michael Jackson iar eu m-am dus langa scena (in partea stanga a scenei )si el in timp ce canta a trecut pe la mine si mi-a intins mana(cum intind vedetele mainile fanilor)si ne-am tinut putin de mana(i-a trosnit mana putin lui Michael Jackson in timp ce ma tinea,nu stiu de ce),parca mana stanga mi-a dat-o,m-am simtit bine in vis:-)

Lore Manu din a scris in

Oare ce semnifica acest vis?