Semnificatia visului Mana

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4608 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mana

Ce insemna cand visezi Mana? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mana". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mana" :


1. Mana

Autosustinere, necesitatea de a deveni mai rezistent psihic
- daca mana este rupta sau ranita

2. Mana

A te plimba de mana cu cineva

3. Manastire

Nevoia de a fi inteles, neoia de reculegere, de meditatie, de odihna psihica, cautarea unor raspunsuri, pace sufleteasca
- semn bun, de armonie interioara, de regasire a bucuriei interioare si a iubirii.

4. Manastire

Daca visati ca va aflati intr-o manastire, inseamna ca doriti sa va reculegeti si sa aveti mai multa liniste sufleteasca (vezi, de asemenea, biserica, pustnic, calugar, calugarita).

5. Manastire

Viata placuta, liniste, pace - arzand - incendiu - mergand in - nunta in familie - nu poti iesi din ea - imprejurarile te vor supune vitregiilor viitoare - pasind in - bucurie la batranete - visand - semn de bucurie.

6. Mana rupta

Mana rupta in vise sugereaza anumite obstacole ce vor interveni in viata dumneavoastra, nu veti reusi sa va finalizati unele planuri, deveniti lenes, poate din cauza faptului ca nu mai aveti nici o motivatie, nu mai reusiti sa tineti pasul cu ceea ce va inconjoara, iar circumstantele nu va sunt prielnice, ceea ce va provoaca mai multe inhibitii.

7. Mana taiata

Mana taiata in vise inseamna ca va veti desparti de partenerul de viata sau vei pierde un amic foarte bun.

Daca visati ca cineva va taie mana de la incheietura sau cuiva i se taie mana inseamna ca veti avea mai multi bani, iar daca visati ca vi se taie de la cot inseamna ca va veti insanatosi dupa o operatie sau o boala grea. Insa, daca visati ca vi se taie o mana chiar de la umar inseamna ca veti pierde pe cineva foarte drag, poate chiar din familie, ori veti trai intr-o mare saracie.

8. Pomana

daca visezi ca ti se cere pomana, iar tu refuzi sa dai la toata lumea si din toata inima, visul prevesteste o mare bucurie.

9. Pomana

recunostinta din partea celor din jur
-- ceruta- aventuri in dragoste
-- dand- vanitate, mare fericire
-- daruind- bucurii mari
-- facand- demnitate
-- primind- mostenire, pierdere de situatie.

10. Pomana

a fi- Se zice ca daca te visezi dand de pomana, bine iti va fi pe lumea cealalta.


Afisare de la 1 la 10 din : 20 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Lore Manu

Eu am visat ca eram intr-o sala foarte mare si acolo era o scena pe care canta Michael Jackson iar eu m-am dus langa scena (in partea stanga a scenei )si el in timp ce canta a trecut pe la mine si mi-a intins mana(cum intind vedetele mainile fanilor)si ne-am tinut putin de mana(i-a trosnit mana putin lui Michael Jackson in timp ce ma tinea,nu stiu de ce),parca mana stanga mi-a dat-o,m-am simtit bine in vis:-)

Lore Manu

Oare ce semnifica acest vis?