Semnificatia visului Margarete

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Margarete

Ce insemna cand visezi Margarete? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Margarete". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Margarete" :


1. Margarete

(ultima actualizare)

Margaretele simbolizeaza pacea, prietenia, bunatatea, fericirea si inocenta. Acestea mai pot prevesti si faptul ca in viitorul apropiat veti primi vesti bune.

Daca sunteti femeie si in vis ati primit un buchet de margarete, atunci, acesta este un semn de tristete sau, in unele cazuri, de pierderea iubirii cuiva. In mod alternativ, acest vis poate avea si o semnificatie pozitiva. Primirea buchetului poate fi vazuta ca un semn de pace sau impacare. Dupa mult timp veti fi din nou pritena cu cineva.

Mergand pe un camp plin de margarete simbolizeaza bogatie si o viata confortabila. De asemenea, poate indica faptul ca o persona din anturajul dumneavoastra va ofera o mana de ajutor intr-o situatie delicata.

O coroana din margarete in visul unei fete sau femei simbolizeaza intentia de a se casatori si a se aseza la casa sa. Curand toate acestea se vor materializa.

Plantand magarete (seminte de margarete) in vis face referie la noi obiective. Cu putina atentie si dedicare scopurile si telurile dumneavoastra se vor indeplini.

Oferind cuiva margarete in vis, simbolizeaza de obicei o relatie sentimentala. De asemnea, un astfel de vis este asociat si cu iubirea platonica.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!