Semnificatia visului Marturisire

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Marturisire

Ce insemna cand visezi Marturisire? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Marturisire". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Marturisire" :


1. Marturisire

(ultima actualizare)

Marturisirea in vise ar putea avea o mare parte de adevar sau sentimente pasionale implicate. Deci se merita sa incercati sa intrati in contact cu sentimentele si cu perspectivele implicate. Acest tip de marturisire poate aduce o adevarata schimbare, mai ales acolo unde este necesara schimbarea in viata dumneavoastra.

Visul la o marturisire ar putea fi despre iubire, acest lucru fiind destul de dificil daca nu ati invatat inca sa va exprimati sentimentele fata de cineva.

Totusi, unele vise arata marturisirea ca fiind un tip de imaturitate. Sugereaza faptul ca este posibil sa va lipseasca forta de a face fata sentimentelor de unul singur si trebuie sa va scapati de ele indiferent de ce se va intampla cu persoana care aude marturisirea.

Visul in care auziti o marturisire de la cineva reprezinta sentimentele de vinovatie si de autoblamare. Alternativ, visul ar mai putea insemna o forma de vindecare.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!