Semnificatia visului Masacru

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Masacru

Ce insemna cand visezi Masacru? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Masacru". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Masacru" :


1. Masacru

(ultima actualizare)

Masacrul in vise este un simbol foarte intunecat si sinistru, indicand un sentiment puternic de frica. S-ar putea sa va simtiti foarte nesigur in privinta unor aspecte din viata dumneavoastra (locul de munca, casa, clasa sau situatia sociala). Visul ar mai putea simboliza ca sentimentele dumneavoastra au fost inlaturate. De asemnea, visul semnifica frica de alti oameni si frica de brutalitatea care ar putea prevala asupra bunatatii in anumite situatii.

Cineva apropiat dumneavoastra sau cu autoritate asupra dumneavoastra ar putea sa va saboteze sau sa va controleze intr-un anumit fel. Acest vis este unul comun atunci cand sunteti abuzat, mai ales cand abuzul este sub forma de izolare.

A visa ca sunteti martor al unui masacru inseamna ca sunteti un adept ce va urma ideile altora fara ezitare si fara a pune intrebari. Sunteti mai degraba un adept decat un conducator.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!