Semnificatia visului Masca

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Masca

Ce insemna cand visezi Masca? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Masca". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Masca" :


1. Masca

Indica lipsa de sinceritate, dorinta de a va ascunde, de a nu va arata adevarata fata. Unele persoane care viseaza ca se ascund in spatele unei masti, in realitate au complexe de inferioritate sau sufera de tulburari in viata sexuala. Mastile de carnaval (vezi carnaval) au alte simboluri, si anume, faptul ca, in compania oamenilor draguti doriti sa va aratati o alta fata (vezi, de asemenea, barba).

2. Masca

Rusine, ipocrizie, nemultumire, gelozie - avand - minciuni - pui o - analizeaza relatia ta cu partenerul pentru a depista dificultatile pe care le intampini - purtand - lipsa de sinceritate, ascunzisuri spirituale - rupta - tradare.

3. Bal mascat

(ultima actualizare)

Visare unui bal mascat are lagatura cu multimea de lucru sau de evenimente care se intampla in jurul dumneavoastra in aceste zile sau in aceasta saptamana.

Balul mascat din visele dumenavosata este menit sa va atentioneze cu privire la persoanele cu doua fete, mereu dghizate. De asemenea, visul poate face referire si la minciuni, dusmani si prieteni falsi.

Visand ca partenerul dumneavoastra poarta o masca la un bal, inseamna ca acesta nu este tocmai sincer cu dumneavoastra.

Daca ati visat ca la un bal sunteti singura persoana care poarta o masca, insemna increderea in persoanele din jur este limitata. Incercati sa fiti deschis macar catorva persoane pe care le considerati de incredere.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Cristina Iuliana din Locatie necunoscuta a scris in

AM VISAT O APA ,CU O PERSOANA MORTA AVEA PE DEGET UN INEL CINVA A VENIT SI-A LUAT INELUL,ATUNCI SA TRZIT DIN APA,A-LUAT O MASCA ,SE FACEA UN SIR DE MORTII IN ACEA APA SE SERPUIAU SA NU MAI INTRE IN APA