Semnificatia visului Medic

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Medic

Ce insemna cand visezi Medic? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Medic". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Medic" :


1. Medic

(ultima actualizare)

Medicul in vise simbolizeaza nevoia de vindecare emotionala si spirituala. Visul ar putea scoate la iveala, de asemenea, probleme medicale. Poate ca este momentul pentru a merge la un control.

- Daca in vis tu esti medic inseamna ca exista o problema sau o rana emotionala pe care tu ai puterea sa o bandajezi. Alternativ, inseamna capacitatea de a oferi sprijin altora.

2. Medicamente

Nevoia de stimulente, de a te ajuta de lucruri din exteriorul tau, nevoia de a auzi numai ce iti place si ce vrei sa auzi chiar daca nu reprezinta chiar adevarul, frica de a avea initiativa, teama de implicare sentimentala.

Consumul de medicamente in vise semnifica o perioada de vindecare emotionala si/sau spirituala.

Vezi, de asemenea, si Medicina


3. Medicina

(ultima actualizare)

- Visul iei un medicament inseamna vindecare emotionala si/sau spirituala. Visul, de asemenea, indica faptul ca problemele pe care le experimentezi sunt doar temporate. Lucrurile se vor rezolva.

- Daca ai visat ca dai cuiva medicamente, inseamna ca incerci sa profiti de o situatie sau de cineva. Daca se administreaza medicamentul gresit, inseamna manipulare.

- Daca in vis consumi sirop medical, inseamna ca te vei bucura de sanatate.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!