Semnificatia visului Meduza

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Meduza

Ce insemna cand visezi Meduza? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Meduza". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Meduza" :


1. Meduza

(ultima actualizare)

Meduza dintr-un vis simbolizeaza deranjul si sentimentele de amenitare din viata de zi cu zi. Reprezinta, de asemenea, dificultatile si fragilitate psihica aparute in urma asumari unui rol fals.

Intepatura unei meduze indica ganduri profunde cu privire la o situatie ce va impacteaza viata. Pe de alta parte, daca inotati printre meduze si nu va inteapa niciuna, inseamna ca va aflati pe calea cea buna sau ca va integrati foarte bine. Un astfel de vis poate aparea in urama unei mutari intr-o companie noua, intr-o alta tara, la o alta scoala, etc.

Daca ati avut un vis in care existau o multime de meduze de dimensiuni mari si ati experimentat teama de a nu fi intepat, inseamna ca veti experimenta evenimente deplorabile sau ca veti fi acuzat(a) de fapte usuratice. In schimb, daca ati fost incantat(a) de privelistea acestor creaturi de dimesiuni mari, visul prevesteste intalnirea unei persoane foarte interesante, care in viitorul apropiat va juca un rol destul de important in viata dumneavoastra.

Incercand sa capturati o meduza fara a va face griji ca aceasta va poate intepa, simbolizeaza incercarea prin eforturi zadarnice sa finalizati un proiect sau sa va atingeti un scop. Atingerea scopului necesita un plan de actiuni bine stabilit!
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!